Brunch, babies & The Fall

I fredags jobbade jag hemifrån medan solen sken och snön låg över balkongen. Det var mysigt.

När klockan slog lunch kom Petra över med mat! Sashimisallad från Broms och en kardemummabulle till efterrätt. Vi pratade om kritik, bröllop, näthat, bloggen, jobbet och Tulum. Jag ska ju vara Maid of honor på Petras bröllop tillsammans med Matilda vilket känns så stort och roligt!!! Så sjukt när man växt upp tillsammans och pratat hela livet om våra bröllop och nu är vi liksom här. Märkligt men också alldeles självklart. Undrar om Petra har tänkt igenom sitt val, jag lär ju stå och snyfta som en galning där framme haha… tur att vi är sex brudtärnor totalt, så att de andra kanske lyckas hålla fanan uppe om jag tappar det hehe.

På kvällen åkte vi ut till Kalles gård dit vi var bjudna på middag! Det var så sinnessjukt trevligt så vi kom inte därifrån förrän efter 03 tror jag? Bra betyg på en bra kväll.

Så blev det lördag och frukosttajm.

Efter frukost och soffhäng gjorde jag i ordning mig för att ta mig ut på lördagsbrunch! Min tröjor är härifrån (adlink).

Med Steffi och MalinRiche!

Självklart var Lykke med. Snällaste lilla bebisen, bra på att posa för kameran också!

Försökte få Lykke att vinka här hehe. Gick sådär. Vi hade i alla fall en himla trevlig lördagsbrunch som bestod av bellinis, egg florentine för mig och så en stor dos tjejsnack. Fem av fem poäng!

På kvällen åt jag middag och kollade Mellon med Marith!

I söndags gjorde vi absolut ingenting.

Medan vi gjorde ingenting följde vi Timmy som åkte Vasan. Heja heja!

Så kollade vi på The Fall hela dagen. Har ni sett den serien? Ni som lyssnat på senaste poddavsnittet vet hur rädd jag är… jag skojar inte när jag säger att jag har drömt mardrömmar nästan varje natt efter att vi har sett denna. Kan inte sluta titta men mår samtidigt riktigt dåligt av den! Varför gör man såhär mot sig själv?

När kvällen kom öppnade vi en god flaska vin och gjorde det mysigt i lägenheten. Vi har varit ute på grejer varje helg i flera månaders tid, både tillsammans men även på varsitt håll, så jag kände att lite kvalitetstid var på sin plats.

Det finns inget tillfälle i mitt liv som jag älskar så mycket som detta. När jag och D öppnar en riktigt god flaska vin, smakar, pratar, lagar mat länge, tänder ljus och bara har det trevligt tillsammans. Om jag skulle få svara på frågan ”När är du som lyckligast?” så skulle jag välja exakt den här stunden.

Såhär ser jag ut när jag fotar förresten :)))

D lagade en salsicciapasta som var ljuvlig. Mycket bra avslut på en mycket bra helg!

  1. Hej fina Forni! Din blogg är guld! Får man fråga vart din fina rosa tröja kommer ifrån? Kram!

  2. Haha! Ungefär som jag efter er podd om hattmannen! Har på riktigt tvingat sambon att byta plats i sängen så han ligger ytterst, och har de nätter jag sovit själv varit tvungen att ställa in en liten lampa! Vem är man?!! Så oberedd på att bli skrämd i er (Fantastiska!) podd att jag heller inte slutade lyssna fast jag vet att jag inte klarar av historier som är läskiga och som hänt på riktigt.. Herregud haha. Puss!

  3. Jag plöjde The Fall väldigt intensivt ett tag. Sen dog intresset. Kan nu inte komma på varför. Kanske dags att ge sig på det igen?
    Men jag måste fråga vad det är för en matta du har under soffbordet. Mönstret och färgerna ser fantastiskt ut.

  4. Kanske en helt märklig fråga till nästa frågestund men.. vad har du för humor? Vad skrattar du åt? Typ vad för slags tv-program, film? Kram!

  5. Bästa Forni! Vad glad jag blev när jag var inne på Twitter idag och såg att du delade min tråd! Än så länge inga svar men det gör mig inget, blev bara så glad att du delade och svarade – tack för att du en gång lyfter yrket!! Stor kram

  6. Åh vilken igenkänning. Jag är också som allra lyckligast när jag och min sambo har en sån där fantastisk kväll med gott vin, mysig matlagning och fina samtal som aldrig tycks ta slut. Varm kram, och tack för en underbar blogg.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi