Dagens

Nej nu ljög jag. Men snart! Snart är det vår och då kan man strosa omkring i tunna skjortor och öppna skor – längtet!

Denna outfit är från en ljummen sommardag i Italien 2009.

  1. Du är så vacker och du har verkligen de perfekta vita brallorna. Vart hittar man de perfekta ljusa brallorna iår? Så sjukt svårt.

  2. VAD I HELA VIDA VÄRLDEN GÖR MAN NÄR MAN HAR RÅKAT HÅNGLA MED SIN BÄSTA VÄNS EX? Desperat och saligt tacksam för ”svar”…….

  3. Inget fel på bilden, men tycker inte du borde uppmuntra folk till att röka när du nu har en sån välläst blogg :O
    // Polly

  4. Du är så snygg!
    Läste förövrigt igenom alla dina texter om kärlek häromkvällen och hade samtidigt på kärleksspellistan på Spotify du tipsat om. Hjärtat värkte och tårarna sprutade ner för mina kinder. Du skriver så fantastiskt Michaela, så djupt och vackert men ändå så enkelt och lättförståligt. Dina texter hjälper mig på vägen genom ett utav mitt livs svåraste beslut. Jag ska lämna honom, mannen med stort M som varit min största kärlek de senaste tre åren, vi har delat allt och jag älskar honom fortfarande. Men inte på samma sätt, och det skrämmer mig så. Hur ska man orka fortsätta andas när han inte kommer ligga vid min sida när jag vaknar framöver? Även om detta är mitt beslut så gör det så ont, så in i helvetes jävla ont, men som du skriver det finns faktiskt saker som lindrar. En kram från en vän, ett GossipGirlavsnitt, lite för mkt rödvin, en påse med choklad eller dina texter. Sluta aldrig skriva och sluta aldrig vara du, du är en fantastiskt ung, begåvad och vacker kvinna Michaela Forni.

  5. Här på Malta är det shorts som gäller. Sitter just nu på balkongen i solen iförd trosor och linne med öppen rygg. Svettas ihjäl!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi