MIN FÖRSTA KÄRLEK (REPRIS)

  1. Du kanske inte vill höra det här. Men jag sprang på Cimon på Hells igår. När han sprang in på toaletten med Meral Tasbas, say what?! Fy fan vilken äcklig karl!

    1. Svar till MJ:
      Är du helt jävla dum i huvudet? Skriv inte sådant skit på hennes blogg. Det är hennes blogg och skit som du har plockat upp kan du behålla på din onödiga blogg. Riktigt töntiga människor det finns ibland. Jävla idiot.

      1. Svar till Tatiana:
        Oj, herregud vad jag inte såg den där komma! Internet är ju lite så, ordet är fritt.Tyvärr då kanske. Det var inte meningen att uppröra, speciellt inte dig ”Tatiana”. Take a chill pill. Så återvänder jag till min egen onödiga blogg.

  2. Jag har den senaste timmen läst igenom dina inlägg. Inlägg efter inlägg, tår efter tår. Dina texter är det jag behöver, det jag behöver då jag faktiskt måste få gråta. Gråta för att jag lämnade någon som aldrig ville va min ”på riktigt”, för någon som sa ”Lämna honom, träffa någon som jag, någon som vill va med dig på riktigt”, någon som sa ”Jag vill satsa på det här, ge det en chans, vill du…?” för att tre dagar senare gå och inte höra av sig mer. Så om det är möjligt står jag här nu med två krossade hjärtan, ett för varje kille som inte ville va med mig ”på riktigt”.

  3. Det där var helt underbart att läsa. Vilken känsla, vilket ögonblick. Vackra ord som jag kommer läsa om och om igen.
    Tack!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi