Dagens

Kavaj från Gina Tricot, skor från Acne, byxor från Wrangler, t-shirt från H&M

Måndagsuniformen idag. Nu ska jag äta sushi!!!

  1. jag har blivit dumpad av min pojkvän efter två år tillsammans..vad gör man nu? när man inte har någon livslust kvar. behöver lite Forni kärlek NU

  2. Åh fiiint, måste bara säga att jag tycker du har så fina kläder! Du verkar älska varenda plagg du har på dig och det blir så personligt, var bara tvungen att säga det ♥ Jag gjorde en blogg för ett tag sen men får inget mail från devote så jag kan inte aktivera kontot 🙁 va ska jag göra? kram.

  3. hej mickis!
    Jag skulle behöva ett litet klädråd. På lördag ska jag på en tillställning med temat somrigt. Det är trerätters och underhållning på det som gäller, så jag antar att det är ganska finklätt som gäller. Problemet är att jag inte tycker om att klä upp mig sådär jättemycket. Jag tänkte ha ett par svarta klackar, tunna svarta strumpbyxor och ett par slitna jeansshorts. Frågan är vad jag kan ha till det för att få det att se lite mer uppklätt ut? Snälla hjälp mig. 🙂

  4. har skrivit ett litet blogginlägg om dig! du är en sån bra förebild, så himla snygg och framgångsrik! och så har du ett stort skointresse precis som jag! 😉 fortsätt som du gör!

  5. SUperfint som vanligt Michaela! Hörrudu förresten; En läsarträff, vore det något som du kan tänka dig? Det vore så inspirerande och fantastiskt kul att få träffa dig! (som den goda förebild du är)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi