coffee n computer.

Sist kvar på kontoret idag. Försöker jobba undan lite. Varit så jävla mycket på senaste tiden. Känner nästan på mig att något dåligt kommer hända snart. Man måste ha dalar för att få toppar liksom… lite för många toppar på senaste tiden så lär väl komma lite dalar snart. Men man får njuta när livet är som bäst. Som jag sa till någon tidigare idag, det är så viktigt att må bra. Att ta hand om sig själv och bara må bra.

Nu ska jag fila lite till på en brief jag håller på med sen blir det nog någon form av middag. Puss!

  1. Kära fina du!
    Du er en av dom underbaraste jag vet om 🙂 de finns hur många dagar som helst där du har gjordt min dag, TACK SÅ MYCKET!! 🙂 tänkte bara säga det..

  2. Åh va fin du är!!
    Tänke förresten mejla dig eller a devote men jag kan ju lika bra skriva det här nu… devote har blivit ganska segt på sistonde. Både själva hemsidan och devote bloggar. Vet att det inte bara är jag som tycker det. Ganska tråkigt… jag som älskar devote och bloggar flera gånger om dagen!

    kramkram! 🙂

  3. Michaela!
    du är en stor inspirationskälla till mig. jag kämpar på med mina studier samtidigt som det går lite knackigt på kärleksfronen. det är så befriande att läsa dina texter där du beskriver hur ont det kan göra, varvat med dem där du berättar hur underbart livet ändå är.
    dessutom är du ruggigt snygg!
    fortsätt så! kram på dig.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi