tiden med Glamourama.

En video från inspelningsdag i Riga

I torsdags spelade vi in det sista Glamourama-avsnittet efter åtta veckor tillsammans. Åtta veckor, varje dag, nästan hela tiden med detta team. Herregud vilka sidor vi har fått se hos varandra. Spännande hur nära inpå man faktiskt kommer. Det här teamet har sett mig skratta hysteriskt, flörta med vackra män, göra saker jag inte borde, bli arg, vara bitchig, gråta tills det inte finns några tårar kvar, vara mer full än jag borde.

Men framför allt under dessa veckor. Framför allt så har vi skrattat. Jag har haft så fruktansvärt roligt under dessa veckor ihop med alla.

Så stod man där i torsdags och skulle filma sista scenen och kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Allt har sitt slut men den här resan har varit så givande och lärorik på många sätt. Jag är så glad över att få ha varit med om den här inspelningen.

Älskar er glammisar!!!

  1. kikar in här för första gången. seriöst, har jag missat mängder med glamourama avsnitt och hela din blogg..inklusive din förra.noll koll…
    men jag håller på att tugga igenom glamourama avsnitten, och jag är redan nöjd haha
    det gick åt många goda koppar latte undertiden, det lovar jag.
    tänk om jag skulle beodra er att fortsätta göra glamourama…och att jag bestämmer att det är obligatoriskt att ni medverkar.
    vad säger du om det?
    haha
    ni har uppenbart bjudit mig på något som jag gillar…och jag vill fortsätta se mer! ni är nog som tjejerna i sex and the city, ingen tvekan. fast sveriges(nordens) egna versioner.
    Glamourama the movie…ge mig!

  2. Skriver aldrig kommentarer men måste säga att efter att ha tittat på Glamorama på play så verkar du vara en riktigt härlig tjej! Gillade dock inte första året lika mycket utan tycker att du numera verkar ”trevligare och mer med fötterna på jorden”. Bra där Michaela, även om du är väldigt ung känns du vettig. Det uppskattas!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi