bad mood.

Jag har en sån helvetisk jävla skitvecka. Som om allt bara kom ikapp mig. Varför måste man få sota när man har varit glad under en längre tid? Livets toppar och dalar alltså.

Snart in på möte. Sen prata i radio följt av tre ärenden på Söder. Fy fan. I detta skitväder också. Dagar som denna jag bränner alla pengar på taxi.

En skitvecka var tredje månad tycker jag är okej att ha. Så jag ska inte försöka motarbeta denna irritation inom mig. Bara vara arg med insikten om att om några dagar är jag glad och mig själv igen.

Hur mår ni älsklingar?

  1. SÅg Glamourama.. SÖr tjej, men alldeles för självgod med nedlåtande kommentarer om andra. Spg när du var hos Petra och lär extremt nedlåtande om hemet samt hennes kroppsform. ”Jag skulle aaaaaaldrig kunna ha sådana bröst”… Ödmjukhet!

    1. Svar till jenni:
      äru dum eller? du tror inte att michaela menar att dom brösten skulle inte passa till hennes kropp?

    2. Svar till jenni:
      som Erica sa så är jag säker på att Michaela menade att Petras bröst inte skulle passa på hennes kropp, utan att för den saken skull säga att det är något fel med stora bröst. Precis som att vissa personen är skitsnygga i rött hår så passar det inte på alla, samma sak.
      Kommentaren om lägenheten var ”nedlåtande”, men de är ju för böveln bästa vänner! När man är så pass nära och umgås så mycket så blir man som en familj, och då kan man säga rakt ut att ditt hem ser ut som skit just nu – städa! Det betyder inte att man nedvärderar personen, bara påpekar sanningen. Och Petra är ju öppen med att hon är riktigt stökig så det blir bara som en kul grej dessutom. Precis som jag kan säga till min bästa vän som ALLTID är 20 min sen att nu får du f*n ta och skynda dig annars missar vi bion eller vad det nu kan vara.

      Slappna av, mitt intryck av M är att hon är en otroligt empatisk människa och inte mer självgod än någon annan.

    3. Svar till jenni:
      jag älskar michaela men jag förstår verkligen vad du menar tyvärr.. hon verkar alldeles för nedlåtande mot petra, fy..

  2. Jag mår också dåligt, dels är jag med sjuk och så har jag ångest och är sur och ledsen. Men har ingen aning om varför. Vill inte prata med någon och blir arg när telefonen ringer… Jag brukar alltid vara glad annars och vara på dåligt humör max en dag eller två, men nu känns det som klumpen i magen aldrig kommer släppa och det är ju inte ens någonting som har hänt…

  3. Gulle du! I know the feeling, ibland har man vissa såna veckor och jag är också mitt uppe i en sån. Alldeles föer mkt på jobbet, att få göra avkall för roliga saker med vännerna på kvällarna för att man måste jobba och ”vara vuxen” helst plötsligt. Tankar kring jobbiga saker som varit, ett brustet hjärta, sömnlöshet…listan är lång!
    Men jag försöker vara pepp och tänka att det snart vänder!
    Skickar massa positiv kärlek till världens bästa Forni! ♥

  4. Jag fick hem ’En bok om kärlek igår’ och låg långt inpå småtimmarna inatt och läste dina fina texter om och om igen. Jag förstår inte hur du kan sätta ord och bygga meningar av så fina saker som vi alla känner. Jag kände igen mig både en och två gånger och det kom både en och två tårar. Honom du beskriver, så hade jag kunnat beskriva min han och oss. Du är bara för bra Michaela, glöm aldrig det!!

  5. åhh, precis så är det för mig också. Dålig dag idag. Men sånt brukar gå över så det är väl bara att se glad ut och vänta tills imorgon;)

  6. det finns alltid mer dåliga dagar för att de extra fina ska kännas av längre fram.. du är så bra på många sätt

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi