betong.

I lördags kom äntligen mitt matbord i betong som jag väntat på i flera veckor och i måndags köpte jag dessa stolar med tygöverdrag till. Gud jag älskar både bordet och stolarna. Det hårda som sedan bryts av med det mjuka. Jag är så kär i det.

Ljusstaken från Svenskt Tenn passar perfekt till bordet också. Föredrar att ha rosa tulpaner på bordet men hittade inga fina så det fick bli nejlikor.

Nu blir det många middagsbjudningar hos mig framöver 🙂

  1. Shit, har aldrig sett ett matbord i betong tidigare men det var galet snyggt må jag säga! Ett riktigt bra köp Michela. 😀

      1. Svar till forni:
        Gaaaah, jag dööör va snyyyyyggt!! Flyttar snart till hus med min sambo, det där borde är förjäkla läckert! 😀 Ska ha nåt liknade bannemej!!!
        Puss på dig bannagoa unge! Som vi säger här borta 🙂 KRAMIS!!

  2. Vad fint det blev! Jag vill bara tipsa om Veronica Maggios nya skiva, den är som terapi för alla med ett krossat hkärta, helt underbart vacker och fin.

  3. men, hur tänker du när du köper världens finaste bord, samt svenskt tennstyle och vänskapsknuten och sen sänker allt med svenniga mio stolar typ? panga på med wegner stolar eller nått. woopwoop!

    1. Svar till mio:
      Kan bara halla med, stolarna ar lite for mycket a la 90 tal! Fattar den tankta bryningen men nej det blir en diss pa stolarna. Lessen Forni!

  4. supersnyggt! Vi tänkte ha ett bord i vår trädgård i betong, blev dock lite dyrt så vi köpte en gamal marmorskiva istället. Men nu ska vi ha nytt till framsidan med och den här gången blir det lätt ett betongbord! Sjukt snyggt med betong fönsterbrädor med!

  5. Jag älskar betong!! Så himla snyggt! Det måste dock ha varit rejält kämpigt att få upp det i lyan eller? 😛

  6. Hejsan! Ser på glamourama och har du tänkt på hur ofta du säger ”trevligt” eller ”gud vad trevligt”? haha tycker det är så roligt när man lagt märke till det!’

    Ha en fin kväll och din blogg är toppen plus du är mega snygg gillar att du är naturlig!!

  7. snyggt!
    vi får ta och vänta på tulpaner tills nästa år, säsongen är slut =(
    Men snart så doftar världen hägg och syren så det kanske inte gör så mycket.
    ha det gott!

  8. bordet och stolarna va verkligen otroligt läckra !!
    Men hur fick ni in bordet i lägenheten ? det måste varit hur tungt som helst !

  9. Hej alla bloggare! Vill bara tipsa er om att ni har möjligheten att få göra en fotobok helt gratis om ni gör ett inlägg om oss i er blogg! Kul och gratis! 🙂

    Ha det bra! / Sebastian på Emigo.se

  10. Hej alla bloggare! Vill bara tipsa er om att ni har möjligheten att få göra en fotobok helt gratis om ni gör ett inlägg om oss i er blogg! Kul och gratis! 🙂

    Ha det bra! / Sebastian på Emigo.se

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi