fredagar.

När man har vanligt jobb blir fredag ens favoritdag i veckan. Man går upp lite tidigare, sätter på sig något extra fint, skuttar in på jobbet. Äter en lite lyxigare lunch och har fredagsfika på kontoret. Bäst av allt är rundan man tar hem från jobbet. Jag älskar den. Först om vädret tillåter en snabb after work med vänner eller kollegor. Ett glas cava och två cigaretter i solen. En sväng i sina favoritbutiker, kanske hittar man något fint till kvällens fest. Går förbi matbutiken och köper goda grejer och vackra blommor. En sväng förbi Systemet, ler mot mannen i kassan trots den extremt långa kön.

Älskar det.

  1. Det är verkligen sjukt vilken känsla det blir för att det är fredag! Ikväll blir det fin middag och vin med karln. Bara för att det är fredag och man måååste unna sig! Love it 😀

  2. Är nybliven läsare och tycker du skriver mycket fint, men funderar på detta dagligen.
    När man tycker livet är som bäst, varför ska man då alltid låta någon man komma och förstöra det? Har du något tips på hur man som redan stark kvinna kan fortsätta hålla skenet uppe utan att låta de där negativa känslorna ta över?

  3. men blää nu har jag sett sista avsnittet av glamorama, men jag vill inte att det ska ta slut! kom tillbaka omedelbart med en tredje säsong (;

  4. Det gör så fruktansvärt ont. Jag är inte van att vara ledsen och må dåligt, jag vet inte hur man gör eller beter sig. Jag är alltid full av livsglädje, ser alltid det positiva och är så lycklig över mitt liv. Våren är det bästa jag vet, men nu kan jag inte sitta på en uteservering och njuta eller stanna upp och bara andas in våren eller skriva inlägg på bloggen om hur mycket jag älskar livet. Jag hatar livet nu. Både min farmor och farfar, på en helg. Jag klarar det inte. Jag klarar inte se min pappa förlora båda sina föräldrar i olika sjukdomar under en helg. Jag vet inte hur man är den som mår dåligt bland alla som mår bra. Jag vet hur man tröstar, men har ingen jävla aning om hur man blir tröstad. Jag vill inte tro att det är sant. Jag vill inte vakna om det ska kännas så här. Jag vill må bra. Jag vill vara glad. Men det gör så förbannat ont och jag är så förbannat rädd. Ville bara skriva lite, och jag känner att du inte är rädd för känslor. Här fick du en bunt känslor. Förlåt

  5. ”Journalisten” Quetzala Blanco är en brottsling.Hon har åkt dit för att ha stulit en dyr parfym på NK eller Åhlens. Den bruden borde landa några 100 meter.

  6. Tack för en fin blogg. Vilken stl är din Chanel och vad är det ungefärliga priset – långt över 15000? Tack snälla för hjälpen!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi