Nitroglycerin.

Magnus har gett mig äran att få premiärspela hans nya låt Nitroglycerin först av ALLA på internet! Han är så fantastisk och jag är så glad att jag får göra det. Jag tycker att han är så otroligt duktig på det han gör.

Så här kommer en lördagspresent, Magnus nya låt som ni får höra före alla andra, på måndag finns den på Sporify osv.

Underbara Magnus.

<3

  1. MICHAELA! Varför har de tagit bort din stureplansblogg?? Kan man aldrig mer läsa de texter du skrivit där? Jag blir skitledsen ifall det är så 🙁

  2. Jag ha aldig täffat dig men det känns som jag känt dig hela mitt liv och varje gång jag känner att jag vill ge upp- titta jag in här och du gör mig aldrig besviken, du gör ofta min dag – JAG ÄLSKAR DIG!!

  3. Jättebra låt med Magnus! Lite annorlunda än tidigare låtar men minst lika bra, härligt med lite fart och energi! Kul att få chansen att lyssna i förväg – det gillar jag! 🙂 Särskilt då jag haft teasern på hjärnan i flera dagar nu…

  4. michaela, lever du? börjar bli riktigt orolig… du har inte uppdaterat på en hel helg, inte ens via twitter. devote är ändå ditt arbete, och om du inte gör det här. vad är det då som är på tok? snälla, visa ett livstecken. behöver mina dagliga dos av dig och dina visdomsord!

  5. Some time before, I needed to buy a house for my corporation but I didn’t have enough cash and could not order anything. Thank heaven my comrade suggested to take the home loans at trustworthy creditors. Thence, I did that and was happy with my credit loan.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi