måndagsprat.

Jag håller på och packar. Tvättat nio maskiner också. Åker till Cannes för filmfestivalen imorgon, det ska bli alldeles underbart.

Hittade lite kläder som Dasha lagt i tvättkorgen när jag skulle tvätta. Blev alldeles varm i kroppen. Älskar känslan av att tvätta åt någon annan. Vet inte varför jag gör det, men det finns något med att tvätta för två personer. Som om någon känner sig tillräckligt trygg med en. Jag vettefan.

Inser att jag kommer nog alltid vara en flickvänstjej. Inte så att jag hatar att vara singel, det finns väldigt mycket härliga stunder i singellivet. Jag har inget problem med att sova själv eller ha hemmakväll med mig själv och en bok. Men jag föredrar nog att vara med någon man älskar. Att ha någon vid min sida. Det finns en trygghet i det som jag älskar. Känslan av att tillhöra någon och att någon tillhör mig.

Sen jag var liten har jag drömt om att ha en egen dubbelsäng. Har längtat efter att kunna sova på vilken längd man vill och åt vilket håll man vill, rulla in sig hundra varv i täcket och begrava huvudet i dunkuddar. Men nu har jag en alldeles egen dubbelsäng och jag tar nog inte upp mer än en fjärdedel av den. Lägger mig på min sida och kryper ihop i fosterställning. Som om det är meningen att någon annan ska få den andra sidan.

  1. Håller verkligen med i din tankegång. Är själv singel o gillar det starkt men just den känslan är bara så skön att känna…
    Ha så kul i Cannes, kommer säkert bli hur lyckat som helst….!

  2. Otroligt fint skrivet, som alltid! Känner igen mig själv så mycket i alla orden. Hoppas du får det underbart bra i Cannes!

    Kram!

  3. Ååå vad jag känner igen mig!! Har själv varit singel i tre år. Jag både hatar och älskar det. Min stora säng jag har för mig själv, men sover ändock allra längst ut på kanten. Känslan av att göra nånting för nån annan (som du med tvätten) Sen en grej jag har fått för mig är att jag måste ha två tandborstar i tandborstmuggen annars ser det så tomt och ensamt ut!!

  4. Man vänjer sig så snabbt att ha någon som sover bredvid en. Det är det värsta, men samtidigt så fint.

    Ha det så kul i Cannes!

  5. Du skriver så otroligt vackert. Du uttrycker så otroligt bra vad jag, och säkert en massa andra unga tjejer, tänker. Älskar att läsa dina fina kärleks texter.

  6. Fint skrivet som vanligt Michaela ♥ Jag vill ha en till novellsamling av dig i min bokhylla!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi