Sista avsnitten av Glamourama.

Så har de två sista avsnitten av Glamourama släppts. 20 avsnitt, åtta veckor. Så mycket som hände under den perioden. Herregud, börjar gråta när jag ser sista avsnittet (började gråta när vi spelade in också haha). Men såhär – så jävla glad över att få ha varit med om det här. Vi har haft så sjukt kul. Tittar på oss och blir helt varm av alla öppna skratt.

Framför allt, och detta lyser kanske igenom under vissa stunder, så har vi alla tre gått igenom en resa inuti oss själva under den här perioden.

Härligt anyway. Vilket avsnitt tyckte ni mest om?

  1. Tyvärr måste jag säga att jag inte förstått syftet eller tanken med Glamourama alls. Jag tyckte det var tråkigt och meningslöst. Dessutom verkar du lite utfryst hela tiden tycker jag. Kände du dig som femte hjulet?

  2. Älskade alla! Kommer sakna er. Jag fick sjukt mycket energi av alla avsnitt. Kul med lite stockholms-lyx när man bor i norrland å. Kraaaam!

  3. Ok. Jag var så jävla skeptisk (avoutgrundliganledningvetintevilken) till Glamourama till en början. MEN – så bra?!!! Hoppas på en säsong till nu.

    Kram

  4. Tycker det är så häftigt att man ändrar uppfattning HELT när man ser er i rutan jämfört med när man läser era bloggar.

  5. Neeeej…tittar på sista avsnittet nu och det får helt enkelt inte vara sista avsnittet!! JAG VILL SE MER!
    Jag följde varje avsnitt första säsongen men kände aldrig riktigt att jag kunde känna igen mig i er eller relatera till er.
    Nu efter andra säsongen tycker jag att ni är helt underbara allihop och ni känns mer mänskliga, roliga och härliga tycker jag!
    Jag hoppas verkligen att det blir fler avsnitt för ni är världens mysigaste!

  6. Är ju en liten tår i ögat nu när det är säsongsuppehåll, gillar verkligen att följa er.. Tycker det är så kul att det går så bra för er.

  7. heej michaela. vet inte om du läser alla dina kommentarer men nu är det så att jag drömde om dig inatt och ville bara berätta det haha.
    jag är helt kär i dina monday skor och har velat ha dom sen de kom ut, men då man är en fattig student så har jag ju inte råd. jag vet inte helt vad som har gjort mig så förälskad i dom, de är så enkla men ändå så sjukt snygga. iallafall, så gick det så långt att jag drömde att jag fick en chans att träffa dig, min idol, och jag vart så glad så jag börja gråta. och då när du och jag gick runt och shoppa med dig så fick jag låna dina ”monday” skor och jag var så himla glad. efter vi hade shoppat så var vi hemma hos dig och du läste upp massa av dina kärlekstexter som är så himla fina. sen vakna jag haha..
    älskar dina texter om kärlek, du sätter ord på känslor och du beskriver det så självklart. det är en gåva och jag vet inte hur du klarar det för själv är jag sämst på det.
    tack för en helt underbar blogg michaela.

  8. alla avsnitten har varit otroligt bra, fanns inte mycket bättre än att käka frukost och se två avsnitt av glamourama. kommer sakna det faktiskt!

  9. Någon som vet vart jag kan få tag på Fornis skor modellen heter monday, i stl 36??? Jätte fina, synd att man har små fötter o var sent ute…

  10. Någon som vet vart jag kan få tag på Fornis skor modellen heter monday, i stl 36??? Jätte fina, synd att man har små fötter o var sent ute…

  11. Ännu en som hoppas på en säsong till!
    Skön underhållning med roliga tjejer helt enkelt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi