kväll i cannes.

Nu ska vi gå ut och se vad kvällen har att erbjuda här. Jag har på mig min älskade klänning från Valentino. Ha en underbar kväll! Puss

  1. Fick hem din bok idag. Är nu inne på nionde sidan och tårarna bara faller ner. Så himla sant och äkta. Att något så rätt kan vara så fel på samma gång

  2. Hejsan.
    Jag ville bara titta in och tipsa om min galna blogg.
    Varför ska man vara som alla andra?
    Jag skriver om allt från sex, skvaller, humor, privatlivet, mode, musik, jaa här har ni allt man söker efter. Jag har inget att dölja och låter er följa med in på djupet.
    Mindre yta mer real, även om mina bröst är mer fake än real.
    http://videofy.me/v/186673
    http://videofy.me/v/182234
    http://videofy.me/v/186670
    http://www.mondoblog.se/tasteofpernilla

  3. Att få sitt hjärta krossat av den som man beundrar mest i hela världen. Känslan av att det inte finns någon annan man vill ha. Att han är för bra. Finns ingen som är som han. Det skär genom hela kroppen och tårarna bara rinner. Han är för bra och jag vill bara ligga i hans famn, ingenting annat spelar liksom ingen roll. Han som fick mig att få upp hoppet och tron om kärlek. Jag är 21 år men han var min första kärlek och nu är det slut och jag vet inte hur jag ska ta mig upp.

    Det enda jag vet är att hoppet är det sista som överger en. Hoppet finns inom mig, bakom tårarna. Hoppet och tron om att jag någonsin ska våga älska igen.

    Tack för att du finns och visar att livet blir bättre!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi