please give me make-up cuz im broke and look like shit.

Ni har inte missat att vi har måndagstävling varje vecka på Devote? Den här veckan kan man vinna Petras kick ass-sminkkitt! Gå in här!!11

  1. Haha min värsta sminkflopp måste varit när jag var mindre och precis fått en kayal i julklapp. Jag tyckte det var svin cool, och jag kan ju erkänna nu att jag inte riktigt visste hur jag skulle använda den. Så jag bara drog ett sträck under ögat. (Vill bara påpeka att jag är allt annat förutom emo.) Till detta så hade jag någon billig ögonskugga jag fått ärva av min syster (den hade säkert gått ut). Färgen var en blandning mellan rosa och persikofärgat. Det var en kläggig variant med glitter i. Denna vackra smink kombination använde jag en dag efter att ha sovit över hos en kompis. Vi skulle på stan dagen efter så där strosa jag omkring och såg ut som hej-kom-och-hjälp. Måste bara påpeka att jag precis tonat håret för första gången. Frisören kallade det gyllen brunt. Färgen heter egentligen röd.

  2. härligt med tävlingar…

    SÅ VARFÖR INTE VARA MED OCH TÄVLA OM ETT PAR SCHYSSTA RAYBAN BRILLOR I MIN BLOGG VETJA! 😉

  3. åh, detta fick jag idag på min födelsedag.
    fantastiskt är det.
    det kommer invigas kvällen iära.
    vidare ska kittet få vara min kompis på balen på söndag.

    ps. mickis.. du är grym.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi