vikten av de perfekta naglarna.

Fixade mina naglar hos Emilia (0702792446) förra veckan. Finns en anledning till varför jag rekommenderar henne till alla jag känner. För hon äger. Jag kan aldrig tjata nog på hur viktigt jag tycker det är med vackra händer…

Imorgon drar vi vinnaren i fulaste naglar-tävlingen btw!

  1. Vad kallas de du gjort med dina naglar om man själv är sugen på tt boka en tid? Är de förlängning eller vad säger man?

    1. Svar till Josefine:
      Jag har naturliga naglar och shellack på, vilket är ett nagellack som håller i fyra veckor. Dock gör hon awesome nagelförlängningar också!

  2. ja undrar om hon har nån mejl? ja är påväg till stlcholm i augusti och skulle jätte gärna få mina naglar gjorda av henne! 🙂 sen undrar ja också att ur den här sesongen av glamourama (ellar var de förra?) var du till en tjej som gav dig tips om sminkning och sminkade dej, skulle vara i stort behov av en sån ”kurs” , vad hette tjejen? eller vet du om nått bra ställe i sthlm som man kan gå till och bli sminkad o få tips? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi