skincare.

 

Jag får mycket frågor om min hy. Den har faktiskt blivit märkbart bättre senaste tiden. Jag är ingen skönhetsexpert men det här är produkterna jag använder:

Mene&Moy Cleanser för ansikte och hals (glöm inte halsen!). Man riktigt känner hur den sticker i huden, starkare skönhetsprodukt har jag sällan stött på. Men den tar verkligen bort ansiktets all skit.

Kanebo Sensai Silk Moist & Lotion. Brukar ha den ena på kvällen och den andra på dagen. Riktigt fräscha produkter som verkligen är bra för torr hy.

Jag trodde länge att jag hade fettig hy eftersom jag lätt blir glansig i ansiktet. Så sa en skönhetsexpert till mig att hyn producerar överdrivet mycket fett när man är torr, vilket gör att man tror att man har fet hy fast den egentligen är uttorkad. Så då bör jag ut produkterna jag hade innan (som torkade ut) mot Kanebos ansiktskrämer som verkligen mjukgör. Dock fortsatet jag med Mene&Moys cleanser eftersom den motverkar all form av acne.

Jag kan verkligen med gott samvete rekommendera dessa produkter. Dock gäller det att hitta sina favoriter, alla har vi olika hy.

  1. Hur lång tid tar det innan man ser resultat med cleansern? Har själv fått min hy beskriven på ett liknande sätt och det känns som att jag har testat allt som går att testa snart…

  2. Jag kör på Dermalogica. Ganska dyra, men otroligt dryga och fruktansvärt bra! Kan verkligen rekommendera dem med för alla olika hudtyper. 🙂

    Du har en underbar blogg f ö Michaela!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi