weekend.

 

Jag hade en sådan fantastisk dag igår. Efter jobbet gick jag till min älskade Emelinda, som fixar mina bryn och räddar mig när jag ser ut som sju svåra år (haha). Sen mötte jag upp David, tog en kaffe, gick och shoppade. En stickad tröja på H&M och en läderväska på COS (visar sen). Sen blev det cava och tjejsnack med Camilla, Evelina och PetraSturehof följt av middag och rödvin hos mig. Kvällen avslutades med en härlig komedi nerkrupna i soffan.

Tio timmars sömn och ingen utgång för andra fredagen i rad, funderar på att fortsätta med detta. Känslan av att vakna upp utvilad en lördag är oslagbar! Nu väntar jag på att de andra ska vakna sen blir det brunch och shopping på stan. Puss!

  1. plockar du ett ögonbryn högre än det andra. tycker du är snyggare i kortare page , mer edge i det 😉

  2. så snygg du e Forni! Har en fråga, Emelinda jobbar inte kvar på Corinne som jag förstog det. Var kan man hitta henne nu? Uppskattar svar.

  3. Åh herregud Michaela va du är vacker! Precis sådär vill jag se ut i håret, denna bilden tar jag till frissan imorgon! Satan i gatan vilken läckerbit!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi