Mitt kontor

Vi håller just nu på att beställa ny inredning till kontoret. Våra lokaler är så himla fina utanpå men lite tråkigare inuti, men nu ska vi inreda om så det blir mysigare. Såhär ser min plats ut:

 

Jag och vår VD sitter mittemot varandra. Han är bortrest denna vecka så därför är hans plats tömd. Bakom hans plats har jag ett skåp (alla har varsitt) där jag förvarar vinsterna i måndagstävlingarna, min väska, lite papper och sånt.

 

Mitt skrivbord är ganska tomt och brukar bara ha ett gäng modetidningar, en kopp kaffe, lite kakor, min kalender, ett block och visitkort på.

 

Och på min vägg har jag lite olika fina bilder. Brukar riva ner och byta ut dem ibland. Min favoritbild är den på Emma Watson till vänster, det är något med henne i julinumret av Vogue som fullkomligt hänförde mig, jag älskar henne efter det.

  1. Hej! Det är dags att läkarkåren börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att försäkringskassan börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att det ges ekonomiskt anslag till mer forskning.
Endo är inte lite mensvärk. Det går inte över med ”ett varmt bad”.
Sedan den 1 oktober 2007 finns rekommendationer, beslutsstöd kallat, för läkare och Försäkringskassans handläggare när det gäller sjukskrivning och sjukpenning. I dag finns det beslutstöd för ett hundratal diagnoser. Men för endometrios – den TREDJE vanligaste kvinnosjukdomen finns det inga direktiv.
Endometrios är en fruktansvärd sjukdom som måste få en riktig sjukdomsstämpel!
Vi vägrar att fortsätta lida i det tysta längre.
5-10% av alla kvinnor i Sverige har lidit i det tysta länge nog.
Nu höjer vi våra röster.
    Skriv på du också.
Länk:
http://www.namninsamling.com/site/get.asp?endometrios

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi