iPhonereparation.se

 

 

 

Tänkte bjuda på ännu ett tips idag!

För ett par veckor sedan slängde jag (eller det var inte ens jag det var Philip!) min telefon i marken så det blev en spricka. Hatar sånt, för hatar att lämna in telefonen och inte kunna använda den på ett tag. Men så åker jag förbi denna butik på vägen till jobbet varje morgon så jag gick in och tur det för de bytte glas på min telefon över min lunch, en timme (!) tog det.

Behöver man inte få panik i fortsättningen när man råkar tappa omkring den lite. Dock kanske jag ska gå tillbaka dit i dagarna och köpa ett skal så att olyckor inte sker lika ofta…

I alla fall. iPhonereparation.seOdengatan. Bra skit. Det ser ut som en liten tomteverkstad där inne med massa killar i gröna tröjor som lagar iphones på löpande band haha.

  1. Hej!
    Vet du vart man kan köpa dina designade skor Monday? verkar vara slut i lager på de flesta ställerna..
    För övrigt så tycker jag du är grym!

  2. Tusen tack för detta tips!
    Jag har egentligen försäkring hos tre, men dem är så sluga och snåla att dem inte vill reparera min iPhone (display-ljuset slutade fungera av någon anledning). Och då har jag ändå betalat 89 kronor i månaden i 20 månader (1780 kr) PLUS att man måste betala en ”självrisk” på 989 kronor. Om inte detta är bedrägerier ja då vet jag inte vad…

    Ska gå och reparera min iPhone hos iphonereparation, enkelt, snabbt och MYCKET billigare!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi