en t-shirt från 2006.

Ibland brukar jag läsa igenom mina gamla blogginlägg och idag ramlade jag över ett inlägg från augusti 2006. Jag hade precis varit på Acnes utförsäljning och köpt en grå t-shirt till Jonte, min första pojkvän. Började le när jag läste det, den t-shirten ligger i min tvättkorg bredvid mig eftersom jag hade den på mig i söndags. Hade glömt bort var den först kom ifrån, att det var en present till min älskade kille för fem år sedan, men som han växte ur eftersom vi fortfarande var tonåringar då och som jag fick ta över. Det känns härligt att ha en liten del av sin ungdomskärlek i garderoben.

  1. hej fina! klickade hem ett par skor igår, dom svarta pumpsen med ”vita moln”. Studenten här tackar och bockar för rean! äntligen kan jag köpa ett par av dina skor iaf 😀 det stod när jag beställde- finns inte så många kvar, skynda. något sådant, blev helt stressad haha råkade typ klicka bort sidan, när jag var nästan klar och massa skit haha, men nu ska skorna komma vilket dag som helst nästan. ihh längtar! hoppas att allt är bra med dig/Linn

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi