Chez Cramby

Som ni vet har jag en otroligt stark kärlek för mat och dryck. Jag kan inte räkna timmarna jag dagligen lägger på att tänka på det här. Allt från hur man gör den sjuakste kladdkakan till vilken den bästa förrätten är och var man får tag i den godaste råbiffen. Det är ett nöje att lägga så mycket tid och energi på mat, jag önskar att fler gjorde det i denna positiva bemärkelse och inte som ett ångestmoment i livet.

Anyway, som ni alla vet älskar jag ju att äta mat mer än att laga den, men jag är ändå ett stort fan av att läsa recept och matbloggar – kanske inför min framtida karriär i köket som jag hoppas kommer med åren.

Nu ska jag i alla fall tipsa er om min nya matblogg som jag älskar. Det är Jonas CrambyCafé som driver Chez Cramby, en blogg helt inriktad på överjävligt god mat, krogrecensioner, etc. I förra numret av Café fanns ett stort reportage där Jonas köpte en ko. Och för ett par veckor sedan skrev han ett hyllningsinlägg till nutella-mackan. Jag älskar honom.

I september släpper han även en kokbok – dios mio. Följ honom!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi