Inspiration

Jag minns verkligen inte var jag hittade den här bilden, men jag tycker väldigt mycket om den. Den klara färgen till de dova prickarna och de stora armbanden. Jag skulle vilja ha på mig något liknande. Är barnsligt förtjust i orange/rött och beiget.

Beige är min nya färg förresten! Jag älskar att se ut som en liten nougat-bit. Det är bra. Vilken är er favoritfärg på er själva för tillfället?

  1. Åh jag älskar också beige! På naglarna, kavajen, conversen,chinosen, linnet (dock ej samtidigt). Så himla fräsh, snygg färg som blir galet snygg ihop med något mer färgglatt!! Samt roligare för oss som vanligtvis mest bär svart att ha lite ljusare färger : )Bra smak du har!

  2. Åh, beige är så fint! Tyvärr så går jag, som blond, runt och är vinterblek större delen av året och känner mig naken så fort jag har beige. Men på brunetter kan det var bland det snyggaste som finns!

  3. Kika gärna in på min blogg jag startade i mitten på maj. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se

    / Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

    Just nu pågår en tävling på bloggen. Var med och tävla om ett presentkort på hela 500 kr!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi