Michaela och Dashas blogpod 19 – Sommarflört

I veckans avsnitt snackar jag och Dashi om sommarflörtar. Extremt flummigt avsnitt, hoppas ni tar vår ironi och sarkasm på rätt sätt hehe. Dasha berättar om hennes sommarflörtar genom åren och så en liten hemlis på det. Jag har inte lika mycket kött på benen i ämnet men delar med mig av det jag har (och överdriver lite).

Ni kan lyssnar på det på iTunes (topplistan eller sök ’Michaela och Dasha’) alt. här.

Puss!

  1. Så löjligt och taskigt att göra kräk tecken/ljud ang killen som smsar o vill träffa dig. Jag hade blivit SÅ ledsen o knäckt om jag hört två killar, varav den ena mitt ex, prata om mig så. Finns väl ingen anledning att vara elak mot någon i en pod på det sättet. Usch.

    1. Svar till mia:
      Hej Maria,

      Jag skojar ju bara för att skapa lite dramatik i podcasten. Jag tror att han, när han lyssnar, förstår det också. Det hele är ironiskt och överdrivet för att det ska vara lite händelserikt i innehållet istället för att man bara försöker framställa sig själv som den ’perfekta tjejen’. Jag bjuder på det och tror att han gör likadant.

      Puss!

  2. Men hallå världens skönaste tjej! Känns typ som att du och D är två bästisar till mig efter jag lyssnat på poddarna. ÄLSKAR hur ärliga, lättsamma och glada ni är. Och hur fina människor ni verkar vara. Man får göra misstag men det är viktigt att lära av dem 🙂 Det jag egentligen ville ha sagt: Podden, sluta inte. Ni är bäst 🙂 Puss.

  3. Hej bästa Michaela!

    Jag är 16 år gammal, mina kompisar börjar smått hitta kärlekar runt omkring sig. Jag bor i en by utanför en storstad, så jag känner i princip alla omkring mig. Jag börjar gymnasiet till hösten, men vet redan nu att den skola jag valt inte alls har så bra ”utbud” då de flesta går på en annan skola. Jag är så i behov av någon som älskar mig, någon som får mig att le när jag är ledsen. Jag behöver den där fysiska närheten. Det fattas något i mitt liv. Jag har aldirg riktigt upplevt denna ”stora kärlek” förut, men jag känner ändå att det är något som saknas… Men min fråga är HUR ska jag hitta den? JAg träffar samma människor varje helg och jag vet att ingen av dem är den rätta? Hur ska jag träffa nya? JAg dricker inte, så många fester känns inte så aktuella. Jag har för övrigt också tappat kontakten med mina bästa kompisar senaste året, varav de alla var killar och en av dem har jag klickat med i 10 år. Jag vet att det är mer än vänskap mellan oss, men nu pratar vi inte ens. Men vi hade så jävla kul tillsammans? SKa jag bara försöka släppa honom och på något sätt ”leta/hitta” en ny? eller ska jag testa om han är intresserad? han är så jävla underbar men tror han inte vill…

    Hoppas du orkar läsa, kram ♥

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi