topplistan.

Så fantastiskt glad över att min bok ligger på förstaplats på Bokus topplista över mest sålda biografier och gjort det under hela veckan!!! Och ännu gladare över alla fina komplimanger ni ger mig om den. Ni är absolut bäst. Vi borde göra en bok tillsammans, allihopa, i framtiden.

<3

(imorgon kommer jag hem! så i veckan blir det major bloggfokus 🙂

  1. Ligger faktiskt och läser den just nu. Så himla bra bok. Beställde hem -En bok om kärlek- i samma veva, riktigt bra den också! Dessa kommer jag att läsa flera gånger, då när hjärtat känns lite tungt och allt känns lite snurrigt och jävligt.

  2. Ligger faktiskt och läser den just nu. Så himla bra bok. Beställde hem -En bok om kärlek- i samma veva, riktigt bra den också! Dessa kommer jag att läsa flera gånger, då när hjärtat känns lite tungt och allt känns lite snurrigt och jävligt.

  3. Fick hem boken idag, började läsa och sträckläste 100 sidor. Sen tänkte jag att ”fan, nu måste jag lägga ner boken innan allt det fina tar slut”.

    Något som satte sig ordentligt hos mig är orden ”man måste vara starkare än sina känslor”. Så sjukt fina (och sanna) i sin enkelhet.

    Sluta aldrig skriva ♥

  4. Den var fruktansvärt bra! Fick hem den igår och sträckläste hela kvällen! Dina texter är så otroligt vackert skrivna och de träffar en rakt i hjärtat, jag till och med grät när jag läste vissa texter och när jag inte gjorde det log jag för mig själv för att det du beskrev var så sant! Om en författare kan få sina läsare att bli så känslosamma så är det helt klart en författare i världsklass! Precis som i En Bok Om Kärlek så sätter du ord på alla de känslor, goda som onda, vi känner. Jag kommer ha denna bok som dels en överlevnadsbok jag kan läsa när jag är på botten efter ett break-up, och dels en vackerbok jag kan sätta mig och läsa hur många gånger som helst. Om Att Älska kommer få ta över Sex And The Citys plats i mitt liv från och med nu. Kommer det föresten komma en uppföljare till denna? Hoppas hoppas hoppas på det!

    1. Svar till Anna:
      Hej kära du,

      Vilken härlig kommentar! Blev helt varm i kroppen. Tack!

      En uppföljare får vi se… i sådana fall blir den varm, lycklig och med fokus på kärlek när allt går rätt. För att variera lite 🙂

      Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi