Torsdagens

Byxor från H&M, tröja från Vila, stövlar från Zara, örhängen från Antikt, gammalt & Nytt

 

Såhär såg jag ut i torsdags när jag var på en plåtning, jobbade och besökte min logoped. Vad tycker ni på storleken på bilderna förresten? Är de för stora, ska jag minska dem lite? Hur känns designen på bloggen? Bring the feedback!

Fotograf: Karolina

  1. SUPER! Michaela, du är så jävla grym. Har läst din blogg i flera år men har aldrig orkat kommentera. Sluta aldrig inspirera, sluta aldrig att le! Puss

  2. designen känns som innan, vilket jag gillar 🙂 har alltid tyckt dina små bilder varit en del av charmen med din blogg, så jag föredrar eventuellt en liten minskning 🙂

  3. Perfekt storlek i mobilen men för stort i datorn. Tycker inte om när man ser bilden i sin helhet utan måste scrolla ner.

  4. Hej! Jag läser ofta från mobil enhet (iphone) och det som är lite irriterande är att man inte kan zooma på bilderna. En lösning skulle vara om man kunde klicka på bilden, sen zooma för ibland vill jag gärna se detaljer om du har en snygg outfit, ett armband eller något som man vill se på lite närmare.

  5. Lite för stora bilder… Vill se hela på skärmen utan att behöva scrolla! Men det är bara min åsikt 😉 Snygg är du i alla fall så närbilder funkar ju för dig

  6. Ser jättefint ut, men bilderna kunde vara aningen mindre så hela bilden syns på skärmen utan att man måste scrolla ner 🙂 kram!

  7. Håller med om att det var lite charmigt med dina små bilder, så något mindre skulle inte sitta fel – kanske något mitt emellan då och nu. PUSS!

  8. Du är så fin michaela, saknar dock din michaela-röst lite men förstår ju såklart att det var jobbigt. Jag tycker storleken på bilderna är lite för stora för dator, vill gärna kunna se hela bilden utan att behöva skrolla 🙂 Puss! älskar din blogg!

  9. Tycker bilderna skulle kunna vara lite mindre, sen tycker jag meningarna blir alldeles för långa och jobbiga att läsa

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi