Allmänt

EXKLUSIV TÄVLING: SING LIKE BIRDY

28 november 2013, 15:30

Spela in en cover och häng med mig och några av Sveriges största bloggerskor på en exklusiv lunchspelning där vi får träffa och lyssna på fantastiska Birdy när hon sjunger live för oss.

Nu mina vänner kommer en riktigt häftig tävling i samarbete med Warner Music Sweden!

Unga, platinasäljande Birdy från England kommer till Sverige den 9 december och jag har fått chansen att bjuda mina vänner och någon av er (+ en vän) för en superexklusiv lunchspelning på Berns. Den här spelningen råkar dessutom vara hennes första spelning någonsin i Sverige!

Det 17- åriga engelska stjärnskottet Birdy slog igenom men sin världsberömda cover av Bon Ivers Skinny Love. Birdy har sålt Guld & Platina, toppat listorna i åtta länder och hennes debutalbum såldes i 1,5 miljoner exemplar. Nu är hon aktuell med singeln Wings och släppte nyligen sitt andra album ”Fire Within”. 
 
För att tävla:
    1.    Spela in en cover av Birdy’s Skinny Love eller Wings som du lägger upp på Youtube
    2.    Skicka in ditt bidrag till den här sidan, sista dagen att tävla är 7 december!

Vinnaren väljs ut av en jury som består av mig och ett team på Warner Music Sweden. Vinnaren kommer att kontaktas och presenteras på Warner Musics Facebook-sida och här på min blogg.


På spelningen kommer bland annat flera av Sveriges största bloggerskor att vara på plats och jag hoppas det blir ett minne vi sent kommer att glömma.

Stort, varmt lycka till nu! 

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv