Allmänt

UBERLUX

29 november 2013, 17:50I morse var jag på pressfrukost för Stockholms bästa bolag om man vill åka taxi med privatchaufför-känsla – Uber. De lanserar deras ännu lyxigare bilar Uberlux och jag tog en till jobbet vilket var en mycket trevlig start på dagen.

Förstår inte hur någon kan välja att åka något annat än Uber. Älskar det bolaget.

Uppdatering: Jag har förstått att meningen ovan blivit missförstådd och ber om ursäkt till alla som uppfattade det som att jag tar det som en självklarhet att åka taxi och tycker att det lät drygt. Det jag menade var att de som åker mycket taxi bör prioritera Uber då det är, enligt mig, på många sätt ett betydligt bättre taxibolag än de stora bolagen (och därför väl värt att lägga några kronor extra på per resa). När jag har åkt med de andra bolagen har jag flertal gånger blivit kallad hora, blivit utslängd ur taxin, suttit i en gammal spya, blivit bemött på helt otroligt otrevliga sätt och så vidare och så vidare. Därför var den sista meningen i det här inlägget menat som ett tips för alla de som åker mycket taxi och vill ha valuta för pengarna – något jag tycker att man får hos Uber.
Förlåt igen till er som uppfattade det annorlunda.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv