Nyårsdagen



Vi börjar det nya året med att ta första doppet innan 10.00! Utvilade och glada efter en trevlig nyårsmiddag igår. Idag planerar jag att ligga vid poolen, bada i havet och dricka massa kokosnötter. Perfekt.

Hur var er nyårsafton? Ni vet att nyårsafton sällan är perfekt va? Har aldrig varit det för mig i alla fall. Igår missade vi till exempel tolvslaget så fick kyssa min prins utan fyrverkerier fem över tolv typ. Får satsa på nästa tolvslag 2015! Hehe. Hoppas ni mår bra och är redo för 2014. Puss!

  1. Jag spenderade min nyårsafton genom att spy pga alkohol, skämde ut mig osv.. MEN inte kommer mitt år vara dåligt för att det inte startade perfekt! Det kommer nog bli ett toppenår!!!

  2. Jag jobbade nyårsafton men det var faktiskt helt ok. Önskade mig ett jobb i julklapp och fick det så jag är mer än glad! 🙂 Gott Nytt År!

  3. Jobbade till sen kväll och sedan åt jag middag med min man. Lugnt och bra 🙂 Nu saknar jag podden! Hoppas att ni hade en mysig nyår!

  4. Hej Michaela 🙂 jag läste ditt inlägg om dina ansiktsbehandlingar. Tack för att du delar med dig om ämnet akne ♥ Det är ett vanligt problem men inte många som vågar prata om det. Jag har haft finnar som kommit och gått genom åren men för 3 månader sedan fick jag en förskräcklig akne med partier över hela ansiktet. Så pass mycket att jag inte ens kunde sminka mig. Jag fick hormon-akne efter att jag åt ppiller under September månad och tog 1 akutppiller i oktober efter att jag slutat med p-pillerna. Detta vände totalt upp och ner på hela min hormonella balans och jag har aldrig varit med om något värre. Jag har gråtit i så många dagar över detta. Tack och lov börjar aknen nu lägga sig och jag har främst rodnad och små finnar kvar. Min räddning har varit AHA-syra behandling 1 gång i veckan i nu 5 veckor och daglig användning av Exuviance produkter. Jag har även skärpt min kost extremt och uteslutit gluten, socker i alla former (undantag frukt) och alla mjölkprodukter. Jag äter inte heller laktosfritt eftersom mjölkprodukter i sig innehåller så mycket hormoner. Jag hoppas att dina bekymmer är bättre och att min hy fortsätter i rätt riktning 🙂 men det tar tid! Jag har valt att undvika Isotretinoin (roaccutan) på grund av de grava bieffekterna så som håravfall och depression. Tack o lov så har alla nära och kära funnits med även under denna tråkiga period Men med lite tur så blir 2014 ett bättre år 😀 Kram till dig!! / elsa

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi