”Kär på fyllan”

Veckans podcast handlar om fylle-kärlek!!! Bakisångest, att skicka ett sms (eller tio) för mycket, när man tror man är AS KÄR för man är berusad men egentligen inte bryr sig så mycket… sådana saker. Sök på ”Michaela och Dasha” på iTunes för att lyssna eller gör det här. PUSS!

  1. Hej Michaela. Jag har ett svinbra ämne till er podcast. Så här! Jag är tillsammans med för mig, VÄRLDENS bästa kille. Jag vill inget hellre än att skaffa familj och ett långt härligt liv tillsammans med honom. Parallellt med detta, finns det en person på mitta jobb som väcker någonting i mig. Jag blir glad i hans närhet och vill liksom ”göra mig till” på nåt sätt. Han finns ständigt i mina tankar och jag gillar det. Alla gillar väl känslan av nyförälskelse? Jag har frågat mig flera gånger om detta betyder att jag inte längre är kär i min pojkvän och sambo men i samma sekund känns funderingarna absurda. Jag ÄLSKAR min pojkvän över allt annat. Till saken hör att jag och personen på mitt jobb ALDRIG skulle kunna bli ett par eller liknande. Dels för att han har fru och barn, men också för att han inte känns som min typ. På riktigt. Det verkar som att dragningskraften till honom endast är fysisk och att jag inte kan påverka dem. Och ärligt talat, det gör mig inget. Jag till och med njuter av dem! Till saken hör väl att jag, i tidigare förhållanden, känt liknande känslor för andra killar men att det med tiden gått över. Är övertygad om att även dessa kommer göra det. SÅ, nu till alla mina frågor: Hur ser ni på detta? På tvåsamheten? På att känna saker för en annan människa än den man är tillsammans med? Vill tillägga att jag är HELT emot otrohet och aldrig skulle kunna såra min pojkvän på det sättet. Men jag tycker att det är intressant att ifrågasätta hela samhällets syn på hur känslor och kärlek ”ska” se ut. Har ni någon gång känt känslor som inte är ”okej”? Tror detta går att diskutera i oändlighet. Puss!

  2. Hej Michaela och såklart även Dasha. TACK för apptipset, förstår inte hur jag inte kunde veta om denna app, har ju själv tänkt att jag ska skapa något liknande haha. Detta kommer rädda mig på snefyllekvällar framöver! Måste även tillägga att jag älskar er podcast och riktigt bra tema denna vecka. Kram

  3. Hej Michaela! Jag har en fråga som jag funderat på länge och som jag gärna skulle vilja ha svar på. Jag är en tjej på 17 år och är oskuld. Jag har precis träffat en kille som jag verkligen gillar och som jag skulle tänka mig att ha sex med. Vi har dejtat i kanske en och en halv månad och det känns som att det snart kommer att ske. Men jag har ett problem.. Hur fan gör man? Jag har ingen som helst koll.. Hur börjar det? Ska man fråga om han vill ha sex? Vad gör man sen? Jag har ingen aning och det känns som att jag kommer att göra bort mig om jag gör fel.. Vad är rätt och vad är fel? Hur och var?
    Jag skulle bli jätteglad om ni kunde hjälpa mig och troligen många andra tjejer i den här frågan genom att ha det som ämne i er podcast.
    Jag vet att ni haft en podcast om att förlora oskulden men man fick inte riktigt svar på dessa frågor i den.
    Skulle bli jätte glad för svar!
    Kram
    P.s älskar er podcast:)

  4. Hej Michaela! Lyssna precis på din pod. Det sista du sa gick verkligen rakt in i hjärtat. För hur många gånger har jag inte känt mig exakt så, otillräcklig, ful och gudarna vet vad över någon kille jag knappt känner. Nästa gång då ska jag tänka på dig och dina visa ord och rycka upp mig. För precis som du sa så är det inte riktig kärlek och jag är så mycket bättre än så. Tack fina du!

  5. Hej! Vill bara säga att jag älskar eran podcast och att den har hjälpt mig sååå himla mycket med en massa saker!! Men jag undrade om ni kunde ta upp någon som handlar om att säga nej/jag vill inte? Det är så att jag har väldiga problem med att säga just nej. Till både killar och tjejer, men speciellt har jag svårt att säga nej till killar. Isåfall säger jag bara kanske eller något. Detta gör så att jag gör saker jag inte vill. T.ex. som nu säger jag halvt ja till något som jag inte vill. Finns det någonting jag skulle kunna göra? Kram på dig! Världens bästa podcast har du/ni!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi