Selma Spa



Sjukt mysigt att vara på spa i Värmland. Det ser ut som ett snöigt sagoland utanför. Nu äter jag frukost och snart ska jag ner till spa-avdelningen för en behandling som heter Mjölksyra & Champagne! Ska bli overkligt skönt och härligt. Vi hörs mer senare, god morgon & puss!

  1. Hej! Jag kämpar med min blogg! Varje dag lägger jag ut inlägg. Det kan vara om: smink, mode och träning samt inlägg om mitt liv. Titt som tätt kommer det också åsiktsinlägg, jag vill så himla gärna göra min blogg bättre och större. Så vill du vara med och utveckla? Kika in och dela min bloggs ”uppväxt” med mig och mina trogna läsare!! CassisLife.devote.se

  2. Selma spa var mina päron på. De var inte särskilt nöjda, sa att de varit på mkt bättre spa-anläggningar. Framför allt maten var de besvikna på har jag för mig. Vad tyckte du om stället?

  3. Noterar ringen på din vänstra hand, är det en slump att den sitter där eller är ni förlovade? 🙂

  4. Alltså du och Dasha får aldrig sluta med eran podcast! Blir alltid så jäkla glad när jag hör den! Jag och min kille är ute på en 3-månaders resa i Asien och häromdagen satt jag vid poolen hela dagen och lyssnade igenom en massa gamla avsnitt, älskar dem som är på våren och ni är så jäkla glada och taggade att man blir det själv också. Älskar er härliga människor!

  5. Kan ni inte prata om att träffa ”kärleken”? Alltså, när man går från att dejta till att falla för en? Hur man känner, när man börjar känna på riktigt.. Jag har träffat flera killar som har kunnat vara den rätta men jag känner liksom inte 110%. Jag velar länge och till slut är jag tvungen att bryta det och någon blir sårad. Känner man direkt om det är den rätta eller kan det växa fram? Hur lång tid tar det i så fall? Ska man säg att man känner sig osäker och fortsätta träffas ändå? Tycker detta är jättejobbigt och behöver lite hjälp! Tack för världens bästa podcast!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi