Selma Spa, bubbelbad och Biff Rydberg

Såhär glad var jag när killen tankade medan jag tog selfies i bilen i fredags. Vi skulle ju på utflykt till Selma Spa över helgen!

Vi kom fram vid middagstid, badade lite i poolen och gjorde oss sedan i ordning för middag. Min nya morgonrock i siden kommer från Kapp Ahls ”50 shades of Grey”.

Först åt vi en räkcoctail-variant och jag drack bubbel till. Sedan en hjortfilé med potatispuré som var god. Ett glas rött fick slinka ner till.

Tog ett varv runt hotellet och somnade som ett barn efter denna härliga dag.

I lördags gick jag upp tidigt för att äta frukost och sedan få min behandling – ”Mjölksyra och champagne”. I den ingår först en peeling, en kroppsmask och sedan fick man bada bubbelbad medan man drack champagne och åt jordgubbar. Slutligen väntade en timmes klassisk massage som var jättehärlig. Helt okej stark på en dag om man säger så…

Sedan gjorde jag i ordning mig för lunch!

Gick ner till lounge-ytorna, läste bilagor och drack kaffe i väntan på att han skulle bli klar med sin massage.

Följt av detox-lunch! Grönsaksjuice, ingefärsvatten och en varm quinoa-sallad. Det här var dock ingen höjdare.

Efter lunchen la vi oss i sängen och kollade på film. Sån lyx att göra det mitt på dagen. Hemma vill vi alltid hitta på saker – bruncha, gå på stan, fixa grejer osv. så det är härligt att släppa allt och bara kolla på en film mitt på dagen. Mer sånt.

Rummen var för övrigt väldigt mysiga och helt i min smak.

Sen gick vi ner till spa-området för att basta, bada och bubbla.

Tog ett glas rosé och åt lite chips också :)))

Sen åt vi middag! Ankbröst, rödpang och spännande snack.

Avslutade kvällen med att ligga i dessa fåtöljer, dricka varsin drink och snacka skit.

Igår, söndag, åt vi en lång frukost som avslutades med våfflor mmm. Sen tog vi varsin massage som var hur skön som helst och avslutningsvis åt vi en sista lunch innan hemfärd.

En liten brownie och sen fyra timmar av snack och sommarprat innan vi var framme i Stockholm. Storhandlade och åt sedan middag hos hans föräldrar som bjöd på riktigt god Biff Rydberg.

Underbart att börja veckan avslappnad, utvilad och i fas.

  1. Det låter hur härligt som helst. Skulle vilja ge min syster det i födelsedagspresent, vad kostade hela er helg med mat och behandlingar per person? Kram

  2. Hej Michaela! Jag älskar verkligen ditt hår, det är så fint!! Hur gör du så att det får en sån fin volym?
    Kram

  3. Tips till podcast: utmaningen med när dejtande går över till förhållande. Om jag blir riktigt förtjust vill jag gå snabbt framåt och vill heller inte dejta någon annan, men han kanske vill gå långsamt framåt och typ ännu (åtminstone i teorin) dejta andra en tid – HUR klarar man av det utan att bli knäpp/svartsjuk? Och hur snabbt kan man puscha killen/tjejen till att ta beslut om det är vi på riktigt? Hatar detta mellanstadie som kan hålla på i månader för oftast har den ena mera känslor än den andra…

  4. Hej hej jag har en lillasyster som är sjukt duktig på att rita och allt som har med bild att göra och jag vill muttra upp henne med att hon ska våga visa allt hon kan och även skapa en blogg för att visa det hon gör här hemma för att visa sin talang inte bara göra ett underbart jobb och sen slänga det i garderoben där ingen kan se det !

    Därför skulle jag uppskatta om du klickar in på denna länken och tar dig tiden att bara skriva en liten kommentar på vad du tycker om själva bilden och idéen om att skapa en blogg , Tack i förhand 🙂

    http://ninapetrovic.for.me/2014/januari/min-syster-har-ritat-av-irina-shayk.html#comments

  5. Hej fina, jag skriver på mitt gymnasiearbete (fd. projektarbete) som ska in nästa vecka. Jag vill så gärna ha med citatet

    ”Då tar jag till skrivandet, då bygger jag en kokong runt mig själv och spinner trådar av ord till skydd för mitt ömtåliga hjärta. Jag berättar. Jag analyserar. Jag dokumenterar. På så sätt kan jag småningom hantera det obeskrivliga: genom att just beskriva det.” av Louise Boije af Gennäs.

    Jag vet att du har lagt ut det här på din blogg, men vet du vart du läste det för första gången? Har letat överallt, men hittar det inte.. De är ju så noga med korrekta och fullständiga källor. Så tacksam för svar.

    Kram.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi