Utebliven podd och förlovningsring (not)

Hjärtan!

Först och främst – ingen podd denna vecka. Dasha ligger hemma i migrän och vi hinner inte spela in tills imorgon tyvärr. Det kommer en ny nästa vecka så missa inte det! Den kommer att handla om hur man vågar bli kär på nytt efter att man har blivit sårad. Känns som ett viktigt och bra poddämne.

Sist men inte minst – min ring jag bär. Vet inte hur många frågor jag får om att jag ska vara förlovad. Vill bara förtydliga att jag tar flera bilder i spegeln vilket gör att bilderna är spegelvända! Ringen sitter alltså på höger hand och är samma ring som jag har burit i fyra år. En bästis-ring jag fick av Dasha när jag fyllde år för många år sedan. Så nu slipper ni tro att jag är förlovad stup i kvarten 🙂

  1. Varför är poddarna bara 20 minuter långa på itunes? Verkar vara något fel för i slutet pratar ni på och sen bara slutar den.

  2. Ett riktigt bra poddämnen, nått som jag verkligen skulle behöva en push med. Eller överhuvudtaget våga bli kär…

    1. Vi vill gärna att podden ska vara så aktuell som möjligt när den släpps så därför försöker vi spela in den Max två dagar innan den går live…

    2. Svar till emma:
      Framförhållning till migrän? Då kan du aldrig haft migrän för den kommer väldigt plötsligt och man blir jättedålig. Michaela har säkert tusen andra saker som ska göras resten av veckan, så tiden kanske inte finns att släppa pod någon annan dag.

  3. Åååå toppenämne. Jag har vågat bli kär och tillsammans med en underbar igen, men trevar ändå efter 5 månader, fortfarande rädd och skör. Längtar! Puss!

  4. Okej, jag tittar igen, tänker på att det är spegelvänt, men ringen sitter fortfarande på vänster hand… 🙂

  5. Så fin morgonrock (visade min kille och ba; titta vilken fin morgonrock! Sån skulle jag vilja ha. Blink blink 😉 Måste säga att du är otroligt vacker. En sak jag tänkt på, höjer du ena ögonbrynet eller har du ”två olika former” på ögonbryn/ögon? Om det är så.. Unikt och fint!!
    Puss och tack för bra podd, blogg o texter!

    1. Svar till Johanna:
      Hej kära du

      Hehe, smart drag där. Jag höjer det ena ofta utan att jag tänker på det. Min kille gör likadant… kanske kul 🙂

  6. Så tråkigt att det inte blev någon podd denna veckan, höjdpunkten på onsdagen ju 🙁 men ser fram i mot den nästa vecka!

    Ni borde göra en podd om Alla hjärtans dag! Eftersom det snart är dags för det. Typ vad man ska ge till sin pojkvän/vad man ska hitta på. Eller om man precis har fått sitt hjärta krossat och bara vill ligga hemma och gråta och kolla på en tjejefilm så skulle man janske behöva lite tips på vad man ska hitta på istället? Vad man ska göra som singel tjej med sina vänner? Lite sånt hade varit mysigt att lyssna på. 🙂

    Hade varit trevligt att lyssna på en sådan podd på min födelsedag hihi (12/2) som råkar vara en onsdag 😉 ha det bra bästa tjejerna, ni är grymma! ❤️

  7. prata gärna om hur man vågar bli kär överhuvudtaget. hur man vågar börjar lita på någon och hur man vågar inse själv att man är kär.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi