Skitsnack en torsdagseftermiddag

Hej mina hjärtan!

Herregud vilken dag det här är. Började med att Devotes älskade utvecklare kom och gav mig så mycket bra jobb så jag nästan blev tårögd. Det finns ingenting bättre än när kollegor verkligen gör allt de kan för att det ska gå så bra som möjligt för företaget. Jag blir helt varm. Sen väntade en mycket trevlig lunch med Per och Thomas innan mer jobb och ett spännande telefonsamtal. Om vad får ni veta längre fram!

Nu blir det kexchoklad, kaffe och så ska jag skriva rent anteckningarna från de utvecklingssamtalen jag har haft med anställda denna vecka. Är man vuxen nu? Känner mig låtsasvuxen när jag sitter och håller i ett utvecklingssamtal. På ett av dem ringde liksom min mamma… min kollega ba ”Första gången jag sitter på ett utvecklingssamtal där chefens mamma ringer och stör”. Hehe 🙂

Avslutar dagen med en after work och till middag tänker jag carbonara med massa persilja. GOTT. Okej puss!

När jag var ansiktet utåt för Wrangler! Den hårlängden jag sparar ut till btw 🙂

  1. snälla! kan ni inte komma med nåt svar angående podden snart? vi är många som längtar ihjäl oss och om ni har tänkt att lägga ner den (vilket man mer än tyvärr får känslan av) kan ni väl i alla fall ge oss en liten update om läget? och snälla snälla snälla lägg inte ner den för den är den bästa av alla poddar!
    puss o kram fina du (ni)

    1. Svar till sofia:
      Hej fina,

      Förlåt för att det inte kommer en uppdatering men det är för att vi inte har vetat hur vi ska gå vidare med podden. Vi har gjort över 60 avsnitt om kärlek – det är mycket på ett och samma ämne. Vi vet helt enkelt inte om vi kan fortsätta och göra det lika bra. Jag lovar att ni får veta något inom två veckor, men jag kan inte ge er ett svar just nu.

      Puss!

  2. Jag samt många undrar hur det blir med podden – jag saknar er. Dasha svarade att ni inte är överens om hur det ska bli med podden på sin blogg, och jag vill bara säga att jag har stora CRAVINGS efter eran podd!!!! Ni hjälper ALLTID. Och ta det inte fel, jag och förhoppningsvis alla andra poddlyssnare, förstår precis om det är så att tiden inte räcker till eller så.
    Men, jag avgudar er och era personligheter samt podden. Och jag hoppas att jag får lyssna på ett nytt avsnitt snart!

  3. Jag håller med alla föregående talare:

    VAD HÄNDER MED PODDEN?

    Den är så förbannat bra. Ska ni lägga nerden vill vi ha en uppdatering om det tack.

    1. Svar till Sanna:
      Hej kära du,

      Det kommer en uppdatering, men ibland kan det ta lite tid att ge er en sådan när vi inte riktigt själva vet hur det blir. Snälla ha lite tålamod!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi