DEVOTE

Har ni sett hur snyggt Devote är sen vi gjorde om menyn? Jag orkar liksom inte mer. Så jävla stolt över den här produkten!

Om du inte bloggar hos oss än är det verkligen dags nu. In och börja blogga här!

  1. Åh… skulle så gärna vilja byta till devote.. Men allt med att flytta över bloggen är ju så komplicerat..

  2. Hej Mikaela! Jag har en liten fråga. Har ni slutat med eran podcast eller bara tagit en paus? isåfall när kommer nästa avsnitt? Du är en grym tjej och eran podcast är otroligt bra! 🙂

  3. Jag har skaffat blogg rosalieg.deovte.se, har du några tips på hur jag får fler läsare? din blogg är för övrigt stans bästa!!!! inspo på hög nivå!!

  4. Hej Michaela 🙂 jag läste här om dagen att du hade ordnat så att dina bilder på bloggen är större. Hur gjorde du?

    Jag upplever att mina bilder på bloggen är så små. Läste att storleken på bilderna beror på hur stora bilder man laddar upp. Men de laddas ju alltid upp i samma storlek? Jag brukar spara ner bilder från t ex hemnet & där är bilderna stora och med bra upplösning, men när jag laddar upp dem i bloggen är det betydligt mindre & om jag ändrar storlek genom att ”dra ut dem” tappar de skärpa/fokus. Tack på förhand 🙂

    Hoppas du har en underbar helg. Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi