Pannkakor, Business Challenge och pris för Socialt Entreprenörsskap.




Igår hade jag en himla bra dag. Först åt jag och Anna pannkakslunch på Sirap. Vi åt varsin american pancake med banan, choklad, blåbär och sirap. Den Perfekta Lunchen.

På kvällen gick jag till Grand Hotel för Business Challenge. Givesom var med och tävlade i BC som är en tävling för unga entreprenörer. Efter mingel väntade en sittande middag med prisutdelning och inspirerande tal. Det var väldigt häftigt att mingla bland så mycket framgångsrika människor. Både de som var unga, nytänkande och hungriga men också de som satt i juryn – människor som är högt uppsatta på några av Sveriges största företag.

Ännu häftigare att Givesom vann pris för ”Socialt Entreprenörskap”. Jag och Lin fick gå upp på scenen och ta emot priset – stolta som mammor var vi.

På sista bilden kan ni se gänget som står bakom Givesom! Fantastiska människor som kämpar för att göra världen till en bättre plats. Så himla glad för att jag jobbar med det här.

Nu in i dagens sista möte och sen börja svara på era frågor! Kommer att ta ett tag haha. Puss!

  1. men dör vad gott. och gulligt att dricka ett glas mjölk till, hihi 🙂
    OCH GRATTIS!! fan vad kul. så snabbt få ett pris, winning!

  2. Hej!
    Snälla! Börja följa @fiveforcancer och börja gilla vår Facebook-sida @fiveforcancer, och köp ditt alldeles egna handgjorda armband, pengarna går till cancer sjuka barn för att hjälpa forskningen framåt! Var med och stöd oss och ta cancer forskningen till nästa nivå! #fiveforcancer #livelonger #cancer

    Varje år drabbas runt 300 barn i Sverige av cancer och av dessa 300 barn överlever cirka 80%. Detta betyder att varje år måste familjer till cirka 60 barn se sitt barn, syskon eller släkting begravas. Allt på grund av en faktiskt behandlingsbar sjukdom, cancer. Dessa barn går att rädda och antal barn som dör på grund av cancer går att minska genom att fortsätta forskningen kring barncancer.

    Vi är fem tjejer från Sjölins Gymnasium Nacka som startat detta projekt för att uppmärksamma barns kamp mot cancer och ge dem det hopp och stöd som både de cancersjuka barnen och anhöriga behöver.

    Inom kort kommer ni att kunna bidra genom att köpa våra handgjorda armband som kommer att finnas i 3 olika modeller. All vinst går oavkortat till köp av gåvor till cancersjuka barn samt till barncancerfonden.

    Hjälp oss att stötta de barn som drabbats av cancer genom att beställa hem ett armband med en större betydelse än att bara vara en accessoar.

    Mvh Johanna Jacobsson(http://johannajacobsssons.devote.se), Carolina Zetterlund Hoffstad, Johanna Larsson, Michaela Wahlberg och Kajsa Lodmark

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi