Stolt, glad och tacksam.

När jag vaknade i morse var jag fylld av en av mina favoritkänslor i världen. Jag var fylld av stolthet.

Igår hade vi på Givesom Sveriges första välgörenhetsmiddag för unga profiler. Jag vill börja med att tacka Pontus! som ställde upp på att arrangera den här tillställningen. Under julen är det lätt att många blir giriga, men att Pontus valde att avvara en kväll för en välgörenhetstillställning och stå för hela middagen visar på stor omtanke och ödmjukhet. Tack Pontus, för att ni gjorde det möjligt för oss att arrangera den här middagen. Tack för all god mat, den fantastiska personalen och den felfria atmosfären.

Sedan vill jag tacka alla fantastiska gäster som stöttar oss och ger välgörenhetsvärlden en chans. Tack för att ni lyssnar, tack för att ni tar till er och tack för att ni ställer upp. Gästerna som var på middagen igår är profiler med otrolig makt hos unga människor i Sverige och jag är så glad över att de väljer att uppmärksamma Givesom och välgörenheten.

Stolt, var känslan jag kände under hela kvällen igår. Stolt över Givesom, stolt över mitt team och stolt över de människor vi har runtom oss.

Vad glad jag är över att jag får leva just mitt liv och göra det jag gör.

Tack bästa Andrea för bilderna!

  1. Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
    Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.
    Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!

    1. Svar till Anna:
      Det här tyckte jag var världens tråkigaste kommentar. hoppas det var spam eller något. fy

  2. Undrar på vilket sätt det var en välgörenhetsmiddag? Förstår att det var ert företag som stod för den, och ni jobbar med välgörenhet, men gästerna verkar inte ha behövt betala för maten (kuvertavgift som ni kan skänka etc) eller skänka egna pengar (vilket också tillhör det vanliga), vilket är det som jag tänker är tanken med en välgörenhetsmiddag? Är dessa ambassadörer för Givsome som redan donerar pengar?

  3. Men alltså. Det är ju er bloggvänner som är på den här tillställningen. Samma människor ni umgås med varenda helg. Pontus gör det för att den reklam det ger när ni bloggar om detta tjänar de på. Sen undrar man ju lite varför ni väljer att åka till en jordbävningsdrabbad by i italen (som är ett i-land, medlem i EU och inte förtjänar en enda krona i välgörenhet från Sverige) och strutta runt där i tre dagar.. Var det inte så bekvämt att åka till Syrien eller Afrika? Det är så jävla provocerande att se nippertippor från Paradise Hotel ta sig an rollen som moder Teresa.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi