L’Aquila

Jag önskar mig en sak av er, och det är att ni tar tre minuter av er tid och tittar på den här filmen. Det skulle verkligen betyda mycket för mig! Det är filmen från vår resa till L’Aquila.

Stort tack till ActionAid för att ni gör världen till en bättre plats. ActionAids arbete i L’Aquila går ut på att förbättra förhållandena för de som förlorade sina hem i jordbävningen 2009. Allt ifrån att ordna mat till de barn vars familjer inte har råd med mat, till utbildning och leksaker. I den temporära skolan som visas i filmen finns ingen värme eller AC. Eftersom skolan är en barack blir den iskall på vintern och kokhet på sommaren. Skolan är fylld av insekter och på grund av en icke fungerande ventilation andas barnen in väldigt dålig luft. Det skulle vara en temporär lösning, men eftersom den Italienska staten har valt att blunda för vad som faktiskt hände 2009 har de ännu inte fått skolor uppbyggda till stadens barn. ActionAid hjälper till i den mån de kan. Tusentals människor saknar fortfarande hem. Stadskärnan i L’Aquila är fortfarande övergivet, tänk er att hela Stockholm skulle dräneras på människor. Alla bostäder är förstörda, hemmen ligger i ruiner.

Tack till Sodalime för att ni på drygt tre minuter lyckas fånga en känsla jag trodde var omöjlig att få på film. Tack för ert engagemang och för att ni är så fantastiska. Även till Message to bears för låten i videon!

Tack också till Angelica som är den bästa ambassadören man kan önska sig!

Gör en god gärning och bli en Givesom Hero här.

<3

  1. åh herregud vad jag grät igenom mig hela videon, tycker det är sjukt bra att ni startar upp givesom, såna vettiga entreprenörer ni är, wow eloge till er!!

  2. har försökt donera flera gånger, men det går inte med mitt bankkort då det är ett grundkort. men finns det möjlihet att göra det via internetbank?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi