När man förvandlar en måndag till en fredag







Jag valde att trolla bort den här tråkiga måndagen och låtsas att det är fredagskväll istället. Helt rätt beslut kände jag på en gång! Gick från jobbet vid fem, handlade goda grejer och rödvin på vägen hem. Kröp ner i soffan, tände ljus och kollade på ett avsnitt Greys Anatomy samtidigt som jag åt Marabous nya "Salta mandlar" som var galet god (tips!!!) och drack ett glas vin.

Sen kom han hem så lagade vi middag tillsammans och nu tittar vi på Idrottsgalan! Jag är nyduschad och har en lugn själ. Fantastisk känsla, tack för den här kvällen lilla liv!
<3

  1. Du är så härlig michaela! Har också en mycket bra och lugn känsla i kroppen nu, hoppas vi får ha kvar den länge. Kram!

  2. Hej Michaela! Du hör säkert detta varje dag, men ville bara säga att din blogg är fantastisk, även de dagar där du är ärlig och bloggar om jobbiga saker/inte det goda livet, Är jag nedstämd, har ångest eller liknande går jag alltid i första hand in på din blogg och mår mycket bättre! Hela du strålar och kan inte vara en bättre och hälsosammare förebild än vad du är idag för unga tjejer, hoppas du läser detta, ville bara du skulle veta det!

  3. Hej Michaela! Måste bara fråga: kan du äta den chokladen trots din laktosintolerans? Det är ju mjölkchoklad!
    I wish I could, men min mage klarar inte det…

    1. Jag brukar äta typ 2-6 bitar och dÃ¥ är det okej, mer än sÃ¥ gÃ¥r inte för dÃ¥ gör lilla magen alldeles för ont 🙁

      1. Svar till forni:
        Och säkert därför du också hålls så smal. Bra tips till oss andra att bara äta några bitar istället för halva paketet 😀

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi