Okategoriserade

Jag säger nej till mobbning.

25 mars 2015, 11:03

Många har sina speciella hjärtefrågor när det kommer till välgörenhet, något jag verkligen blivit medveten om sen jag gick in som delägare i välgörenhetsprojektet Givesom.

En av mina starkaste frågor är mobbning och unga människors mående. Jag tror att ni har förstått det utifrån min blogg – att depression, utanförskap, mobbning och ångest bland unga är något som ligger mig nära hjärtat. Det värker i mig när jag får inblickar i hur utsatta vissa unga blir. Den största skräcken för att själv bli förälder, är att mina barn ska bli mobbade i skolan. Jag vet inte hur man hanterar att se sitt barn bli behandlat så. Jag tänker på alla mejl jag får från gymnasieelever som hamnar utanför gruppen och hur fruktansvärt det är att nästan-vuxna beter sig så… lågt mot sina medmänniskor. Var finns kärleken?

Därför skulle jag vilja tipsa er om en app som heter ”Speak Up”, som min brors flickväns pappa har varit med och tagit fram. Jag står bakom alla initiativ till att göra världen bättre och hoppas att ni är flera med mig som säger nej till mobbning.

bkpam2129116_capture4ff

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv