Min tisdag i bilder

IMG_6124

Efter mitt mardrömsfall igår smög jag upp till Soft Goats pressvisning och drack apelsinjuice med massa fina människor.

9a0ebccc5fd8a3f9b688e0198bd0319f_980x0_c_85_ns_v4

Här är jag, Wille och Martin. Bebisar alltså <333

24c93673d4849fa1684d7bbce31b3e1f_980x0_c_85_ns_v4

Bästa tjejerna som klappade på mig när jag var ledsen hehe…

IMG_6129

Kolla hur långt mitt hår har blivit!!! Helt sjukt vad det växer fort… :)))

IMG_6131

Efter första frukosten mötte jag upp den här solstrålen för att äta en andra frukost och prata framtid.

7e13b898a3e07622b17fc24268a77ceb

Jag drack americano med varm mjölk och åt en äggmacka.

IMG_6136

Sen gick jag till Stureoptikern för att beställa nya linser och säga hej till Hans!

IMG_6140

De hade fått in något nytt glasögonmärke med små insekter på – fina va?

IMG_6142

På vägen hem gick jag dock förbi Smarteyes för att beställa ett par glasögon jag spanat in, vad tycker ni? Jag gillar dem, jag bär ju bara glasögon hemma på kvällarna så vill ha enkla och bekväma bågar. Däremot har jag så dålig syn (-5) så jag får alltid extra tjocka glas… :/

IMG_6146

På lunchen gick jag till Nybrogatan 38 för att mysa och snacka skit med Mira!

IMG_6144

Jag åt en varm lax med skagenröra, avokado, rädisor och morötter.

IMG_6152

Efter några timmars jobb och lite mer haltande på stan mötte jag upp tjejerna för en middag på Milles.

IMG_6150

Jag åt en asiatisk råbiff som var supergod och drack två glas rött till. Efter några timmars häng promenerade jag hem i regnet och tackade livet för en härlig dag, trots den dåliga starten.

  1. Herre min Gud vad vacker du är Michaela! Du strålar som aldrig förr, och du ser väldigt fräsch ut. Du ser nästan ut att inte ha någon make up alls men ändå fräsch och vacker ut. Skulle vara JÄTTEkul och intressant att veta vad du använder för sminkprodukter. Jag har, som jag vet att du också har/haft (?) problem med akne på kinder/käkben. Värst blir det veckan innan mens och under mensen, jag blir alldeles rödblommig, prickig och jag känner mig så himla ful då. 🙁

    Kramar!

  2. Jag har -6 så använder också linser jämt, men vill ha sånadär snygga tunna glasögon men det går inte för glaset blir så stort!! Och ögonen blir små. Har ungefär såna som du provar på bilden, med tjock ram och det blir faktiskt fint fastän tjockt glas :)) du är så vacker förresten!!

  3. Jag har -4.95/-5 och har inga problem att hitta tunna, nätta glasögon med tunn metallbåge, t. ex. Ja, de kostar men hallå. Värt att lägga 7-8 000 kronor på något om man använder det dagligen. Inga små, pliriga ögon, flaskbottnar eller röda ränder på näsan här, inte. På det tjockaste stället (allra längst ut vid skalmen) av mina glasögon från 2010 mäter glaset 4 mm. Detta är ju 5 år sedan och det har hänt en del inom glasslipning och utveckling sedan dess. Mina glas var inte de tunnaste då, men de räckte för mig så jag nöjde mig med det.

    1. Hej! Precis som jag svarade kommentaren nedan så vill jag gärna ha lite variation på mina glasögon och eftersom jag inte är gjord på pengar så varvar jag de dyrare paren med lite billigare alternativ 🙂

  4. Om du går till synsam istället hade du kunnat få tunna fina glas. Man får vad man betalar för helt enkelt

    1. Hehe. Jag varvar ju dyrare bågar från Stureoptikern (D&G, Prada, Chanel etc) med billigare bågar eftersom att jag inte är gjord av pengar (men ändå vill ha lite alternativ på glasögon)

  5. Hej Michaela, vad tycker du om uppdrag granskning om Stampen Media Group? MWM ligger ni kvar hos stampen, och hur går det för er? Nyfiken! Antar att du inte har nära kontakt med styrelsen för hela stampen men vore intressant att höra vad du tycker!

  6. Hej fina Forni! Vill bara säga att du verkar så jäkla härlig och rolig! Det är så inspirerande att följa dig, och det som gör mig mest glad är att du är så SNÄLL. Det behövs fler såna i världen. Puss och ha en kickass torsdag!

  7. Haha, du kan trösta dig med att dina glasögon kunde varit mycket tjockare, jag har styrka 28-29 på mina…
    En gång när jag var liten frågade en mamma(till ngn helt okänd, minns bara hon hämtade ngn från skolgården) om jag hade dubbla glasögon, jag var 8 då. Förstår inte hur någon som är mamma kan säga så, och inte fatta att det kan såra…
    Nu för tiden går jag inte ut utan linserna!
    Förlåt för lång kommentar :p
    Älskar din blogg förresten! Du verkar vara en så härlig person 🙂

  8. Bästa Michaela! Vart är din tröja från? Har sökt i hela din blogg, google, bildsökt och ja allt utan framgång 🙁 Vore supertacksam om du svarade!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi