Mitt drömbord från Confident Living

IMG_7099

IMG_7100

IMG_7101

IMG_7103

I helgen monterade vi som sagt upp vårt vardagsrumsbord – et voila!

Vardagsrumsbordet är i italiensk carrera-marmor med ben i mässing. Det kommer från Confident Living och är seriöst det vackraste vardagsrumsbordet jag vet. Så otroligt lyxigt med sin tyngd (72 kilo!) och perfekta marmorskiva. Kan knappt bärga mig tills soffan kommer och vi har ett helt färdigt vardagsrum. Åh så fint det kommer bli!

Modellen på bordet heter Ninety Table XL och det här är 30 cm högt vilket är ett lite lägre vardagsrumsbord, men tycker det känns fint och helrätt med ett lågt bord.

Tänk, att man kan bli så lycklig över ett vackert bord va.

  1. Superfint! Har typ ett likadant. Ett tips är att var supernoga med glasunderlägg, tyvärr har vi slarvat så en del fula ringar på bordet som speciellt syns när solen lyser på bordet…

  2. Ååh jag har samma men med grön skiva. Blir kär varje gång jag ser det trots att vi haft det i ett år nu 🙂 bra köp!

  3. Jag kommenterar sällan bloggar för jag tänker att de som skriver en blogg aldrig läser kommentarerna ändå, men tycker din blogg är värd att kommentera oavsett om du läser eller inte. Det senaste året har jag verkligen börjat älska din blogg! Dina ”min helg i bilder”-inlägg är mina favoriter, men älskar även allt du skriver om inredning, skönhet, mat och ångest. Din blogg är ärlig och har inte det där ”mitt liv är så himla bra”-filtret på sig, vilket är viktigt och modigt 2015. Du inspirerar mig, supermycket! SÅ tack!
    Ha en fin helg 🙂

    1. Hej kära du

      Åh, tack snälla! Gud vad det värmer. Jag hoppas att ni kommer fortsätta läsa i många år till.

      Ha en underbar helg!
      <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi