Tävling: Vinn ett presentkort på Confident Living

Hur glad blev inte jag när Confident Living frågade om jag ville tävla ut ett presentkort till mina läsare eftersom det var så positiv respons på mitt nya vardagsrumsbord? Tack!

Jag tävlar alltså ut ett presentkort på 1000 kr hos Confident Living i det här inlägget och för att tävla så väljer du ut din favorit hos Confident Living och motiverar varför detta eller dessa ting skulle ljusa upp just ditt liv. Skriv din motivation i kommentarsfältet i det här inlägget så drar jag en vinnare på måndag den 15:e juni.

Puss
<3

IMG_7101

Mitt vardagsrumsbord som jag fortfarande är nyförälskad i två veckor senare…

  1. Köpt min första egna lägenhet och fyller den pö om pö med vackra föremål. Det är så viktigt för mig att mitt hem känns tryggt, personligt och kärleksfullt då jag har en hektisk och rörig vardag. Mitt hem ska andas lugn och naturligt. Finns så många fina föremål på confident living som jag känner vill bo hos mig 🙂

  2. Åh!!
    Okej, here it goes: jag skulle kunna önska hur mkt grejer som helst från denna webbshop (som jag förövrigt besöker lite för ofta för mitt eget bästa), men högst upp på min önskelista står nu de mässingfärgade skultunalyktorna! Jag och kärleken i mitt liv har precis köpt vår första gemensamma lägenhet ihop, vilket är sådär löjligt superhärligt kittlande mysigt. Vi bestämde oss också i samma veva för att göra oss av med allt gammalt och köpa nytt. Superhärligt det med men ack så dyrt. Jag har såå länge tänkt att köpa dessa godingar men min kära sambo har satt ett köpstopp på ”småsaker” tillsvidare då han menar på att soffa och matbord är högre prioriterat (hmmmm). Vi har en vindslägenhet med en inbyggd liten trappa i väggen där jag skulle placera dessa godingar en efter en! Åh vad jag skulle vilja ha dom!! Nåja, färdigbabblat 🙂 men oj vad det skulle förgylla lilla opraktiska mysiga trappan i vårt vardagsrum! Kram och tack för en mysig blogg! http://confidentliving.se/produkt/set-om-5-skultuna-kin

  3. Som nybliven mamma till en underbar dotter som växer och får mer personlighet för varje dag som går ligger inte fokus på inredning just nu. Eftersom jag inser att hon har och kommer snärja sin pappa mer och mer är behovet av ett skåp till den växande mängden leksaker ett faktum. Detta var otroligt vackert och skulle gärna få flytta hem till oss! Tack för en härlig blogg som förgyller mina dagar som mammaledig när min sötnos sover 🙂 http://confidentliving.se/produkt/45×45-skap

  4. Åh så svårt att välja, vill ha typ allt! *hjärtögonemojis*.

    Jag (likt många av de tidigare kommenterande) ska i sommar äntligen få flytta hemifrån, och då dessutom ihop med min kärlek. Har längtat i så många år!

    Jag skulle vilja ha http://confidentliving.se/produkt/marble-round-golvlampa, alltså en golvlampa, så jag i de efterlängtade kvällarna i soffan med min kärlek kan sitta och läsa mitt, medans han läser sitt, och vara upptagen med var sitt men ändå i lampans sken kunna titta upp och glo lite på min älskade, som jag efter snart 4 år fortfarande tycker är snyggast ever.

  5. Åh! Jag blev så inspirerad då jag såg ert fina bord. Går i tankar på att beställa ett likadant. Har precis flyttat till en ny lägenhet med min kille. Eller ja, är mitt inne i ett renoveringskaos just nu, bara längtar till det blir klart så vi kan mysa in oss där. Jag som student, har inte den tjockaste plånboken om man säger så… *höhö* Skulle bli så oootroligt otroligt glad om jag vann ett presentkort som kan bidraga till ett kommande köp från denna underbara butik!
    Peace & Love /Maria

  6. Gör ett lägenhetsbyte just nu, Stockholm mot Uppsala (jag kommer alltså från Uppsala). Det är en jättebra lösning bortsett från vattenläckan som nyss upptäckts i mitt badrum.. Måste alltså flytta tillbaka pronto till Uppsala och pendla ca 1,5h till sommarjobbet/skolan i ca två-tre månader tills skadan är fixad. Inte bästa starten på sommaren och man kan lätt säga att jag hade behövt något uppiggande för att döva ångesten.

    Har önskat mig en sådan lyxig kruka från Skultuna i år men har aldrig råd, hade verkligen blivit världens lyckligaste om jag vann.
    http://confidentliving.se/produkt/skultuna-kruka-blank

  7. Confident living har det finaste matbordet jag någonsinn sett: http://confidentliving.se/produkt/big-o-table-matbord . Det är inget jag har råd med oavsett, men mitt absoluta drömbord!! I övrigt finns det ungefär tusen grejer till därifrån som jag älskar. Jag och min kille håller på att renovera vår lägenhet och ett presentkort hade varit guldvärt eftersom vi vill köpa en del nytt efter renoveringen…

  8. Hej Michaela! Jag, min man och dotter flyttade till ny nägenhet i september förra året. Vi har fått i ordning fint men det är en möbel som liksom inte passar in, det är vårat vardagsrumsbord som vi har haft i många år, det har bara hängt med. Vi gillar inte bordet men vi har inte hittat något annat bord som vi gillar i våran prisklass. Min dotter håller dessutom på att lära sig gå, hon håller sig i bordskanten och tar sig runt på vingliga ben. Min önskan är ett runt bord så hon inte kan slå i vassa kanter. Jag såg bordet ”O table” i vit marmor och mässing och pulsen min steg en aning, åh vad det skulle passa hemma hos oss. Lägenheten skulle bli komplett, jag önskar mig detta bord innerligt. Kram

  9. Vilken tävling! Jag bor sedan i höstas i min egna bostadsrätt med världens bästa kille (du vet känslan) men man skulle kunna tro att det är en visningslägenhet för Ikea… Pga att jag försökt komma in på arkitektprogrammet (vilket är typ halvt omöjligt: suttit natt efter natt hela våren med ansökningar till olika skolor) och samtidigt varit sjuk så har jobb kommit längst ner på prioritetslistan = ingen ekonomi för inredning. Har spanat in detta underbart fina soffbord länge http://confidentliving.se/produkt/hold-l-table och skulle nästan klicka på köp-knappen när vår kökshäll fick kortslutning och vi måste alltså nu köpa en ny + betala elektriker för installation. Där försvann det bordet! Skulle göra mig SÅ glad med ett fint soffbord (är typ omöjligt att finna några fina i ok prisklass). Massa kramar till dig!

  10. Hej,
    Min sambo och jag bor i den trängsta men mysigaste nationslägenheten i Lund. En 1,5 med ett litet kök, och just köket är vårt stora problem. De ända ljuskällorna vi har är alltså lampan över diskhon, spisfläktslampan och tvn ( när det börjar bli mörkt och vi verkligen inte kan se vad vi läser). http://confidentliving.se/produkt/sponge-up-taklampa-30-cm den här lampan hade hjälpt oss med sena pluggkvällar vid köksbordet.

  11. Jag vill vinn det till min älskade pojkvän som håller på att göra om sin lägenhet, för att JAG ska flytta in och vi inte har samma stil, trots att jag sagt att alla hans saker kan vara kvar (hatar dom..)
    Älskar honom så mycket för det.

  12. Hej

    Jag och min pojkvän flyttade till Schweiz, Zurich för ett år sedan. Vi hade bara varit tillsammans i några månader när vi bara tog våra två hundar och några resväskor och körde hit. I två månader letade vi efter vår drömlägenhet. Nu sitter jag här, världens finaste lägenhet precis vid vattnet. Vi har en hel väg med en platsbyggd bokhylla eftersom vi inte tog mer oss våra böcker så har vi inte vetat vad vi ska göra med denna stora bokhylla så min pojkvän kom på den briljanta iden om att ställa ALLA hans spritflaskor. Whiskyflaskor, tequilaflaskor och vodkaflaskor. Det ser ut som en ungkalrslya, jag har inte velat säga något eftersom jag försöker ” välja mina krig” haha. Nu har vi haft det så här i nästan ett år och jag är redo att inreda vår bokhylla med lite mer sofistikerade ting.
    Tack för en super underhållande och inspirerande blogg.

  13. Jag och min kille har precis skuldsatt oss till öronen för att kunna bo tillsammans – världens finaste lägenhet på wallingatan – roligt nog heter jag Wallin i efternamn, vi älskar iallafall confident living – helt besatt! Jag skulle rent ut sagt bli jävligt tacksam och glad om jag kunde vinna det här!

  14. Ljus är källa till många goda ting, så som färg, liv och kunskap. Och med en juridik-studerande sambo verkar det aldrig kunna bli för ljust när lagboken ska bläddras igenom – men trots det finns det fortfarande dunkla hörn i lägenheten, någon som Design House’s Mañana Lampa definitivt skulle råda bot på.

  15. Hej!

    Vilken härlig tävling, jag satt själv och spanade in deras hemsida för några dagar sedan efter att jag hade sett ditt fina bord. Jag vill väldigt gärna vinna presentkortet för att ge det till min älskade mor. Hon har nyligen blivit pensionär men har det inte riktigt så gott ställt som man hade önskat. Hon älskar inredning men får prioritera andra utgifter och jag skulle vilja göra henne glad genom att kunna ge henne möjligheten att köpa sig något fint till hemmet utan att hela månadens budget skall gå åt skogen.

    Puss och kram!

  16. Jag och min älskade sambo har precis köpt vår drömlägenhet i Birkastan. Den här lampan skulle lysa upp i vårt sovrum och jag skulle verkligen må bra av att vakna upp bredvid min älskade man och att få ha denna lampa på varsin sida av sängen skulle kännas fantastiskt!

    http://confidentliving.se/produkt/carrarra-bordslampa

    Er lägenhet ser helt fantastisk ut! Stort grattis till er!

  17. Åå jag skulle vilja vinna så jag kan lägga vantarna på skultunas knoppar som jag vill sätta på min garderob, garanterat den snyggaste inredningsdetaljen på hela hemsidan!!

  18. Vilken kul tävling! Passar mig extra bra då jag och min pojkvän håller på att inreda vår första gemensamma lägenhet tillsammans. Min motivering till varför jag ska vinna är att priset skulle vara en belöning för att jag driver eget, samtidigt som jag studerar 100% och jobbar extra. Gissa om jag är glad över sommaren nu? Semestern och kosingen kommer båda att spenderas för att inreda lägenheten med fina möbler och detaljer, allt för att skapa ett härligt hem! Confident living kommer att kunna hjälpa mig med mina planer, och ännu bättre skulle det gå om bidraget gick till oss 🙂

    Just nu är vi på jakt efter ett soffbord (ditt är grymt!) och vi funderar på att köpa det här:
    http://confidentliving.se/produkt/cube-bord-massing

    Kram V

  19. Jag och min sambo håller just nu på att renovera vardagsrummet! Nu kommer det finnas plats för ett vitrinskåp 🙂 Så det hade jag köpt mig ett, ett countryside i svart. Det hade varit drömmen! Kram J

  20. Vilken fantastisk tävling!!! Jag har nyligen flyttat till en stor ljus fin (dyr) tvåa i Göteborg efter att mitt ex dumpade mig på sms strax efter att vi köpt bostadsrätt ihop på hans förslag. Min värld rasade samman en period där men sen fick jag enormt stöd av familj och vänner och tillslut lyckades min mamma hitta en ny bostad till mig. Var som att få nytt ljus i sitt liv och jag har sen jag såg denna på Petras blogg drömt om att äga en. Just denna text känns så träffsäker. Håller tummarna att vinna detta presentkort som ett litet bidrag och ännu mer passande nu då jag fyller 25 på söndag. Typ världens finaste present till mig själv. Älskar förövrigt din sunda inställning och hur du verkligen verkar njuta av livet. Det är fint att läsa om. Kram http://confidentliving.se/produkt/goodmorning-sunshine-lightbox

  21. http://confidentliving.se/produkt/set-om-5-skultuna-kin

    Jag har nu äntligen insett att jag fyller tjugo år på måndag, med allt vad det innebär. Jag har liksom knappt hunnit med livet senaste tiden och nu insåg jag att jag är vuxen och ska flytta hemifrån i efter sommaren. Då vill jag ha fina vinglas att dricka ett gott rödvin i. Jag vill ha en vacker vas att pryda min alldeles egen lägenhet med. Jag vill ha de fina ljuslyktorna från Skultuna som jag kommer tända ljus i varenda kväll, och känna mig vuxen bara för att ingen säger till mig att inte slösa på värmeljusen. Såna små saker skulle verkligen ljusa upp mitt framtida (vuxen)liv. Dessutom skulle mitt liv ljusas upp extra mycket om jag vinner, eftersom vinsten dras på måndag. 15 juni är nämligen min födelsedag!

  22. Jag vet inte hur många gånger jag varit på i butik och känt och klämt (och känt och klämt) på denna underbart fina och bedårande lampa. Den skulle passa perfekt i min alldeles egna och nya lägenhet. Den skulle få stå på den finaste platsen i lägenheten, nämligen på sängbordet. Det skulle vara den sista jag ser innan jag somnar och det första jag ser när jag vaknar. Presentkortet skulle äntligen ge mig möjligheten att köpa denna drömlampa.

    http://confidentliving.se/produkt/game-bordslampor

  23. Hej 🙂

    Jag har precis köpt min första drömlägenhet i Vasastan. Vill så gärna kunna inreda den med vackra ting. Jag förstår verkligen att man kan bli kär i en lägenhet och möbler.

  24. Hej Michaela!
    Vore ju drömmen att vinna detta pris då jag och min underbara pojkvän har flyttat ihop i en underbar lägenhet som vi får inreda på egen hand efter att ha bott i andra hand och möblerat. Äntligen, får vi göra ett eget hem. Hur mysigt!? Stor kram

  25. Jag skulle jättegärna vilja ha en Äng vas från klong. Jag har precis flyttat in med min Sambo i en etta i Ursvik och skulle gärna vilja ha massor av nya och fina saker med det säter stop då jag har en studentekonomi.. Skulle bli så glad om jag fick presentkortet och kunde köpa vasen och sätta fina blommor i den och sedan ställa på vårt vardagsrumsbord. 🙂 kram

  26. Jag skulle väldigt gärna vilja ge min mamma ett presentkort på confident living. Hon har nyligen skjilt sig och har flyttat från hus på landet till hyresrätt i förorten. Hon älskar vackra saker och jag vet att hon skulle bli så glad för något fint därifrån och som iaf för stunden kommer muntra upp henne<3 Puss&kram!

  27. Med hjärtat i Stockholm men då kärleken tagit mig till en lägenhet i Trollhättan skulle
    ”Typografisk stadskarta av Stockholm poster” sitta så fint över min pysselhörna! Tänk vad fint att påminna mig själv med en vacker karta över mitt hjärtats stad varje gång jag pysslar ihop ett armband eller en pärlplatta.

  28. Jag har precis köpt min alldeles egna lägenhet i Stockholm och det skulle vara fantastiskt att köpa en vacker hylla att ställa dina underbara böcker i. <3

  29. Jag är bara 17 år. Jag lever på mitt studiebidrag som den enda inkomsten och snyltar för det mesta på min kära syster. Min andra halva, och min bästavän. Jag älskar henne så mycket och nu, när jag tänker på det inser jag hur lyckligt lottad jag är över att ha henne i mitt liv. Hon tog studenten för några dagar sedan och där stod jag med en tom hjärna och hade ingen idé vad jag skulle ge i present så mina händer förblev tomma de med. Men nu i efterhand har jag ett troll i magen som gräver ett hål av ångest över att jag inte köpte något för att visa min tacksamhet och den stolhet jag kände. Jag själv, i skrivande stund, skulle helt ärligt inte ha någon aning om vad jag skulle göra med ett presentkort på Confident Living men att kunna ge det till min syster som till hösten lämnar mig ensam med mina föräldrar skulle betyda så mycket. Jag skulle självklart agera smakråd så att hennes nya hem inte förblir smaklöst, och jag vet att det skulle förgylla hennes framtid och nya hem om hon skulle få ett presentkort på Confident Living. Som det absolut inte själviska smakrådet jag är skulle jag rekommendera att hon köpte sig den här sängen, så hon förhoppningsvis vill bjuda över mig på många övernattningar och myskvällar. http://confidentliving.se/produkt/lorenzo-kontinentalsang

  30. För att man dör för marmor/guld kombo, och för att Jag snart får flytta in i ett hus tillsammans med mannen jag vill spendera resten av mitt liv med.

  31. Det finns ingen som förtjänar detta presentkort mer än min storasyster, inte i mina ögon i alla fall.
    Hon är den mest omtänksamma och givmilda person jag vet. Hon är så varm och trygg och jag vet att hon verkligen vill ha ett hem som speglar detta. Tyvärr sätter hennes studentbudget stopp för detta. Och jag vet att hon försöker göra mycket DIY, men det är ju aldrig samma sak.
    Men det vore så härligt att vinna detta till henne, så hon kan få köpa något som är lika fint som hon själv till sin lägenhet.
    Tack för en så bra och inspirerande blogg!

  32. Har tittat på den här ljustaken sedan jag flyttade hemifrån för snart ett år sedan. Har varit nära att köpa den flera gången men det har alltid slutat med att jag inte köpt den eftersom jag tyckt att det varit en för dyr sak att unna mig som student. Jag tycker i alla fall att den är hur fin som helst och jag vet dessutom att lådan som den kommer i också är superfin, vilket gör att jag skulle slå till direkt om jag hade ett presentkort.
    http://confidentliving.se/produkt/maison-martin-margiela-ljusstake

  33. efter att kaosartat 2014 har bitarna äntligen fallit på plats och för precis en vecka sedan fick vi, min pojkvän och jag, nycklarna till vår härliga lägenheten. en fin nystart helt enkelt. planerna ör stora, men budgeten är tajt, då jag är student och just avslutat mitt andra år på utbildningen. så kassan är skral, därav skulle detta presentkort hamna i välbehövliga händer om det hamnade hos oss<3

  34. .. och jag glömde såklart skriva vad vi vill ha i vårt fina burspråk; en skultuna guld -såklart!

  35. Åh, bara tanken att få äga ett så fint bord gör mig lycklig. Håller precis på att köpa vår första gemensamma lägenhet med min stora kärlek och just detta presentkort hade kunnat ge oss ett bidrag till att köpa drömbordet till vår nya lägenhet!

  36. Den här terminen har varit tuff, uppläsning av betyg för att snart (längtar) förhoppningsvis ta mig in på läkarprogrammet har tagit all min tid. Utan CSN och ingen tid till jobb har inte kassan varit stor direkt, jag har unnat mig snittblommor då och då men annars så har inte lägenheten fått så mycket kärlek i vår tyvärr. (Min pojkvän har fortfarande fått kärlek, men det är ju gratis).

    I augusti flyttar jag och min pojkvän till en liten hyreslägenhet i Lund, med betoning på liten tänker jag att en snygg och stilren hylla som den här hade passat perfekt. Varför inte utnyttja väggarna när golvytan är liten:)
    http://confidentliving.se/produkt/apart-hylla-lang.

    Kram på dig

  37. Jag har precis köpt min första lägenhet och jag älskar den över allt annat! Dock saknar den ”det lilla extra” i inredningsväg eftersom det är lite tufft med pengar som student + nyligen inköpt bostadsrätt! Ett presentkort skulle av den anledningen lysa upp min tillvaro ordentligt så att jag skulle kunna unna mig något som piffar till det lite, kanske detta:

    http://confidentliving.se/produkt/norden-map-poster-a3
    http://confidentliving.se/produkt/lunar-small-ljushallare
    http://confidentliving.se/produkt/of-love-bricka

  38. Åh vad kul, Mickis! Jag skulle så himla gärna vilja ha denna som en nattlampa i mitt sovrum. Jag har för inte så länge sedan blivit av med jobbet och blivit evakuerad från min lgh pga felbyggda rör å gjort slut med min kille. I aug fyller jag 25 och livet verkar inte riktigt bli som jag tänkt. Men i fredags var jag på en fantastisk arbetsintervju å jag har fått en ny lgh i ett runt(!!) hus å vill bara ha runda saker där i så 25 kanske löser sig ändå? Denna runda lampa går gärna ljusa upp mitt liv i min nya runda lägenhet! 🙂 http://confidentliving.se/produkt/marble-square-vagglampa

  39. Michaela! Något som verkligen skulle lysa upp min sommar är ”dressed up, taklampa” i vilken färg som helst. Gudomliga lampor som skulle bli urtjusiga i mitt vardagsrum. Kanske just den senapsgula skulle vara extra fin, och fungera som en färgklick i mitt annars ganska enkla hem. Just nu känns sommaren himla tråkig, med bara massa jobb och dåliga besked. En liten lampa, som egentligen inte är en stor sak, skulle i mitt fall göra mig överlycklig! Puss!

  40. Som det pirrade till i mig när jag läste rubriken! Vet inte ens hur jag ska kunna motivera det här men jag ska försöka få ner känslorna i ord så gott det går.

    Sedan jag var 13 har jag drömt om att flytta hemifrån pga knackiga hem med skilda föräldrar. Ingen har behandlat mig illa men att vara en person som behöver trygghet men samtidigt inte känna att man har ett eget hem då man flyttar fram och tillbaka varje vecka sliter, oj vad det sliter. Jag drömmer och drömmer om det där hemmet. Mitt egna. Min egen nyckel, mitt eget kök. Mitt egna köksbord där jag ska läsa tidningen och dricka mitt bryggkaffe. Så många tårar jag fällt i förlorade budgivningar och så många panikattacker som krävts under alla år av otrygghet. I väntat på något som är mitt. Nu är jag 20!! Och ska flytta hemifrån i sommar. Och ännu några liter tårar har kommit med detta. Det här är min stora dröm Michaela och det känns som att den enda jag kan dela känslan med är dig. Jag har skickat dina texter om ett eget hem till min mamma och tjatat, tjatat och åter tjatat om ”när är det min tur” ”när får jag allt det där”.

    Jag älskar serien granngården men har fått vika mig och välja en serie från Chilli som är aningens billigare. Som 20åring är man ingen miljonär.. Det mesta jag flyttar in med är (fina) begagnade saker från gamla hem. Saker som blivit över när mamman flyttat ihop med den nya. Men tänk när jag får sitta runt mitt fina, egna köksbord från serien granngården, ett bord jag köpt själv. Ett runt bord i vitt och trä. Jag ser mig själv sitta där en tidig morgon med solen som lyser in från köksfönstret, jag läser tidningen som står skriven i MITT namn, dricker en kaffe och väntar på att min kärlek ska vakna. När sommarmorgonen är så stilla och nyvaken. Fyfan så jag kan längta.

  41. Hej Michaela,

    Åh vilken grej! Jag inreder just nu min allra första egna lägenhet och har hittat min absoluta drömsoffa i grön sammet i en secondhandbutik. Den soffan skulle jag så gärna vilja matcha med OX Denmarqs magiska O table soffbord.

    Kram

  42. På lördag flyttar vi till hus jag och min sambo! Vi skall renovera hela sommaren och har inget kök under tiden så vi är i stort behov av utemöbler. Min favorit är Tunis matgrupp – http://confidentliving.se/produkt/tunis-matgrupp för det hade verkligen räddat våra middagar och min trötta gravid-kropp! Håller tummarna att vinna ett litet bidrag till det 🙂 Tack för en underbar och inspirerande blogg! Kram

  43. För exakt 30 min sedan så fick jag för första gången vakna upp i mitt och min numera sambos nya hyrhus ute i smålandsskogarna. Att få bli väckt av en helt fantastisk man med kaffe på sängen, ja bara det gör mig superlycklig. Men att sedan dessutom få ligga från sängen och kunna titta ut över allt det gröna och sjön! Vi har båda två haft ett par år av ekonomiska bekymmer pga brist på arbete och vårdnadstvister och kom in i varandras liv precis i rätt tid. Nu har vi äntligen flyttat in i huset som gått och väntat på och saker och börjar sakta med säkert ordna upp sig. Livet känns så otroligt molnlätt just nu. Vi ser verkligen fram emot att börja inreda då vi älskar inredning, ett presentkort hade verkligen varit till stor glädje och hjälp 🙂 http://confidentliving.se/produkt/oldschool-fatolj-vintage-brown-leather-look

  44. Jag fantiserar om den här vasen! Vet exakt vart den skulle stå, på en skänk i vårat fantastiska sovrum som redan nu är mitt favoritställe i hela världen. Där skulle vasen stå och jag skulle hålla på o planera för att alltid ha färska blommor där så jag och min kille alltid sover vid en sommaräng. Tror inte du att livet blir lite härligare då? Det tror jag!!
    http://confidentliving.se/produkt/ang-vas-massing-stor

  45. Hej Forni,

    Efter att ha bott flertal år i London i diverse skabbiga hus med konstiga flatmates, mögel, heltäckningsmattor och grotesk inredning från Argos (typ så här: http://imganuncios.mitula.net/3_bedrooms_flat_for_rent_in_peckham_rye_london_se15_3940048423962175850.jpg) så har jag och min kille tagit vårt pick och pack till Stockholm. Äntligen skulle vi själva, inreda och skapa ett eget hem!

    Tyvärr är ju bostadssituationen och priserna lite annorlunda här, varvid det enda vi fått tag i (och har råd med) är en andrahandslägenhet utanför i Vällingby. den är halvt möblerad och med 90-talskök. För att spara pengar har vi helt enkelt fått köpa loppismöbler. Och tro mig, vi är så himla glada över att vara i Stockholm och bo i den här fantastiska staden, men det vore så kul att få unna sig och investera i en fin möbel (som inte är av furu!) och känna att man i alla fall är en bit på vägen mot det perfekta egna hemmet!

    Mvh,
    Ida

  46. Jag och min sambo har precis köpt vår första drömmiga lägenhet tillsammans, en nyproduktion som vi väntat på i 9 månader! Dock så har vägen efter inflyttningen inte varit en dröm.. Med en försenad inflytt (vi får bo bland byggdamm, spackel och målarfärg) halv färdig lägenhet med brister, ett splitternytt badrum som behövs rivas ut och göras om, en ”ny” marmorskiva i köket fullt av jack och repor.. Listan kan göras lång. Ovanpå detta så hade flyttfirman sönder mitt soffbord som jag ärvt av min pappa som gått bort. Inget kan ersätta det gamla bordet men ett bidrag till ett nytt skulle ljusa upp i livet.

    http://confidentliving.se/produkt/ninety-60×60-soffbord

    Tack!
    Kram Alexandra

  47. Det här trädgårdsbordet skulle passa så bra på vår altan! http://confidentliving.se/produkt/dalaro-bord

    Japp, det stämmer, jag och min sambo har precis köpt hus!! Förstår det knappt själv! Vi får nycklarna på måndag och allt är klart förutom trädgårdsbord. Det är SÅ svårt att hitta ett fint bord med plats för många, men detta tyckte jag både var fint och praktiskt – en vanligtvis omöjlig kombination!

    Tack för en härlig, positiv och peppande blogg 🙂

  48. I augusti börjar mitt nya liv. De senaste fyra åren har jag kämpat med två sjukskrivningar i över 12 månader, en missad och sedan igentagen tredjedel av min gymnasietid samt ett otal sessioner med läkare, psykologer och terapeuter. Jag är 20 år och har fortfarande många år kvar att kämpa. Men snart packar jag ihop mig och flyttar 50 mil från min hemstad och familj. Jag har knutit näven och nu jävlar ska jag fixa detta. Jag ska bli student! Jag har därför varken mycket pengar sparade eller stor inkomst framöver och varje bidrag till ett kärleksfullt hem betyder allt för mig. Det är där jag är trygg, det är där jag bjuder vänner på mat, skratt och tårar. Det är där jag skulle älska att se några av Confident Livings dösnygga vaser i mässing!
    Kram och kärlek!

  49. Vilken rolig tävling! Min favorit hos Confident Living är skrivbordet Bluelounge StudioDesk. Jag ska flytta till Stocholm för att börja plugga i höst och något härligt från Confident skulle vara så härligt i min lilla studentlya! Kram!

  50. Hej Michaela!

    Efter nio månader av distans mellan Umeå-Lund har jag och min pojkvän äntligen blivit sambos, och det skulle självklart vara en dröm att få fira detta med ett presentkort från Confident Living 🙂 Som student finns det inte alltid (läs aldrig) rum i plånboken för att unna sig fina ting och dessa underbara ljuslyktor från Skultuna har jag spanat in i evigheter.

    http://confidentliving.se/produkt/set-om-5-skultuna-kin

    Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!
    Kärlek till dig <3

  51. Här i östeuropa är utbudet av snygga möbler nära noll, och svensk design vill väl alla ha i sitt hushåll? Som karriärkvinna tjänar man ej ens nära en svensk snittlön, så det blir svårt att bidra till boendemiljön. En golden sun golvlampa (http://confidentliving.se/produkt/golden-sun-golvlampa-24950404) skulle jag krama varje dag tills mina armar börjar krampa. Den bringar väl som namnet antyder lite sol i en ganska glåmig vardag, och är så himla snygg så jag skulle bli rädd för att polisen skulle göra tillslag.

  52. Först vill jag bara tacka för en sjukt inspirerande blogg! Blir särskilt förälskad i din inredningsstil, sååå fint!!
    Men till saken hör, jag skulle vilja för detta presentkort köpa en födelsedagspresent till min älskade mor som är galen i inredning. Lite tråkigt är det att jag får köpa de billigaste prylarna då jag precis själv har flyttat hemmifrån och tyvärr hade jag inte en enda möbel så måste fylla på mitt i första hand. Jag vet att mamma länge har letat efter en sådan här vit stege med inte hittat den perfekta och denna hade passat så bra i mina föräldrars hem.
    http://confidentliving.se/produkt/ladder-creekwood-stege

  53. Åh skulle mer än gärna villa något där ifrån till min underbara pojkväns och min lägenhet! Som heltidsstuderande har man inte ofta råd att lyxa till det eller köpa något utöver det vanliga och detta är verkligen något utöver det vanliga! Älskar inredning i alla dess former! Stor kram till dig fina du!

  54. Precis som du flyttar jag tillsammans med min pojkvän in i en ny underbar lägenhet som jag är så förälskad i den 1 augusti. Jag vet att bordet ”ninety” i grön marmor hade varit lika perfekt för alla blivande vinkvällar med mina tjejer som med lite ost och choklad med min älskade sambo framför en film. Så jag vill vinna presentkortet för att kunna möblerna lägenheten på det sättet som den förtjänar.

  55. Har preciiis flyttat in i drömlägenheten för att bo här i endast 1 månad till. Anledning, min pojkvän blev erbjuden att spela handboll i en annan stad och ville så gärna uppfylla sin barndomsdröm, så vi bestämde oss för att ge upp denna drömlägenhet och flytta långt ifrån våra familjer och vänner. Det kommer säkert bli hur bra som helst men lite sorgset är det ändå så det hade varit extra fint att få inreda vårt nya liv med fina grejor.

  56. Åh så mycket fint!! Blir helt till mig:)
    Jag skulle vilja ha samma bord som ni köpt! Ett perfekt bord som sätter tonen för hela rummet! Trendigt men samtidigt klassiskt.
    Tack för en härlig blogg. Älskar att du delar med dig så mycket av dig själv. Både det som är bra och det som är jobbigt. Det hjälper en livet.

  57. Ska snart flytta upp permanent till min pojkvän 33 kvm’s lägehet på Östermalm och det enda jag krävt att få möblera med är en fin (och väldigt smal) hylla. Jag hittade hyllan ”Elmwood hylla 50”, vilken faktiskt är den enda hylla jag kunnat tänka mig som får plats. Har kikat på den väldigt många gånger – men den är ju så dyr!!
    Ett presentkort för att kunna få hjälp på traven köpa den hade varit väldigt tacksamt.

  58. Skulle garanterat välja att lägga pengarna på ett matbord då jag och min sambo flyttar till vårt drömhus i höst som har ett matsalsrum. Då vi tidigare bott i en liten etta tillsammans och tillbringat samtliga måltider framför tv:n med soffbordet som bord så drömmer vi just nu om detta bord från House Doctor http://confidentliving.se/produkt/party-matbord

  59. Hej Michaela, och tack för en bra blogg och supernice tävling!

    Efter att ha varit på utbytestermin de senaste fyra månaderna ska jag åka hem om en vecka. Här långt borta bor jag i ett minimalt studentrum med lysrör i taket, plastmatta på golvet och matchande säng/skrivbord/garderob i ljus trälaminat.. Och det är som om detta hemska har fått all min vanliga inredningslust att mångdubblas och jag ser nu otroligt mycket fram emot att komma hem och få fixa i min egna lägenhet. För att väga upp för alla dagar i lysrörsljus så skulle den här lampan från Bergman Lights passa perfekt: http://confidentliving.se/produkt/no-9-taklampa

    Ha det gött!

    /Klara

  60. Jag vill vinna för att överraska och suppporta min hustrus duktiga arbete med att renovera delar av vårt hem! Det vore hon verkligen värd!

  61. Jag och min kille ska, om tre veckor, flytta in i vår första gemensamma lägenhet. Äntligen! Den planerade färgkombinationen är vitt/svart/valnöt/mässing/grön och den vackra golvlampan Marble Square från Falsterbo skulle lysa upp fint i hörnet bredvid den vita soffan som vi planerar att köpa.

  62. Min mamma och jag ska eventuellt flytta, eller vi vill det. Jag vill gärna vinna eftersom jag vet att min mamma vill fräscha upp vårt hem, och det finns inte en dag som hon faktiskt är nöjd med det vi har då allt är så gammalt. Dock är möbler dyrt, och dessutom är det inte lätt att möblera om. Men just dessa möbler VET jag är mammas stil och en perfekt start på hennes drömhem som jag verkligen vill att hon ska få.

  63. Hej! Jag har nyss flyttat ihop på riktigt med min pojkvän som flyttat in i min lägenhet. Jag försöker nu med honom göra om den lite så gott det går så att det känns som vårt hem och att han känner sig välkommen. En http://confidentliving.se/produkt/rondo-taklampa skulle verkligen vara mysigt för att göra om vardagsrummet.
    /Madeleine

  64. Hej Michaela.

    Varför jag lägger ner tiden på att skriva en liten motivation till att välja mig, är för att jag är jätte kär i princip allt på den hemsidan och som student, har jag nu slutat att prioritera mig själv och bara köpa grejer till min lägenhet. Jag var ganska självisk förut när jag bodde hos mina föräldrar, då jag bara köpte en massa kläder till mig själv. Med mitt sinne för mode och inredning, samt öga för detalj, har jag nu valt ut alla detaljer och möbler med omsorg och har ett par få saker ifrån Confident living på önskelistan som skulle göra min vardag komplett. Jag håller tummarna! Kram

  65. Hej!

    Jag är en person som drömmer om framtiden och har nu kollat ut min första lägenhet. Som den inredningsfantasten jag är, landar kostnaderna för inredning på skyhöga höjder. Ett bidrag till mitt första riktiga matbord skulle betyda så otroligt mycket. Tänk att få sitta runt detta bord med sin älskade (pojkvän, familj, katt or whatever) i sin första lägenhet som man älskar så mycket för att det är din egen, din design, din hemkänsla, din kärlek.

    http://confidentliving.se/produkt/raw-table

    Puss&Kram

  66. Jag var bara 17 år gammal när jag träffade min stora kärlek och nu i augusti firar vi 6 år tillsammans. Han är min första kärlek, och min enda. Det känns i hjärtat att han är den rätta och jag har känt det sen den dagen jag fick en lapp med frågan ”vill du bli min flickvän?”. Jag kryssade genast i rutan bredvid ”ja”. Jag har haft extremt tur i detta kärleksspel som lyckades hitta rätt kille på första försöket, och det är jag extremt tacksam för.

    Jag är tacksam för att min pojkvän alltid finns där för mig, och accepterar mig för den jag är. Jag är en 24 årig multisjuk tjej som gått igenom mer hälsomässigt än de flesta. Levt och lever med sjukdomar som sätter käppar i hjulen. Där jag ser sjukdomens hinder har han lärt mig hur man hoppar över. Och det är tack vare honom jag är den positiva personen jag är idag.

    Efter alla dessa år har vi äntligen lyckats hitta en lägenhet tillsammans. En lägenhet vi tillsammans försöker göra till vårt hem. Jag har lyckats smitta min pojkvän med min kärlek till marmor, och vi har länge spanat in en väldigt vacker marmorhylla som skulle passa perfekt i vårt kök. Tyvärr har den varit lite för dyr för två studenter. Men med detta presentkort skulle vi komma en bra bit på vägen och med ytterligare några månaders sparande kunna köpa den. Den som väntar på något gott brukar man väll säga?
    http://confidentliving.se/produkt/morse-shelve-hylla-carrara-marble-brass

  67. Ah, bordet är ju för läckert <3 Själv trånar jag efter Celectial, Lunar och Feather ljushållarna <3
    Min man anser vi har massor av ljusbehållare och så är ju INTE fallet…
    Man kan aldrig ha för många skor, handväskor, läppstift och ljushållare <3 Confident living har de ljuvaste möbler och inredning 🙂
    Tävlar, trånar och hoppas,
    ha en fin helg <3

  68. Imorgon tar jag studenten! STUDENTEN. Förstår att de flesta i detta kommentarsfältet redan gjort det, men som ni säkert vet är det helt absurt för den som precis ska gå nå denna milstolpe. I höst börjar jag mitt nya liv och ska flytta hemifrån. Det blir förstås mest IKEA när det gäller inredning, men det hade varit så fruktansvärt roligt att få unna sig lite av det vackra från Confident Living. Därför skulle jag bli överlycklig av att vinna detta presentkort! Kram på dig Michaela 🙂

  69. Till hösten ska jag flytta till Göteborg för att fortsätta mina studier. Bortsett från det att jag lämnar familj, vänner och barndomshemmet så är jag nervös över hur jag kommer trivas. En liten studentlägenhet är inte jätterymlig, men jag hoppas kunna inreda den på så sätt att hemlängtan inte blir lika stor. Flera timmar av dygnet spenderas i sängen och självklart vill jag att den ska vara skön, men nu även fin! En snygg sänggavel blir en perfekt diskret inredningsdetalj och kan säkerligen lyfta en stor del av det intryck ens boende kommer ge. Håller tummarna!

    http://confidentliving.se/produkt/paula-sanggavel-canvas

  70. Hej!
    Åh, vilken härlig chans att få förnya lite hemma! Måste ju bara vara med och prova lyckan! Efter att ha renoverat en hel del är det nu dags för det roligaste. Piffandet! Älskar att hitta fina dekorationer som är pricken över i. Skulle jag vinna så skulle jag välja Mässingsdetaljer att ha i vardagsrummet. Så inne och så snyggt!

  71. För det är så jobbigt att vara vuxen ibland! Phu väntar mitt andra lilla barn och har 3 veckor kvar tills B-förare..men nu jäklar är denna graviditet inte att leka med! Har blivit så fruktansvärt sjuk och att kravla runt med en gigantiskt gravidmage kissa 24/7 kräkas upp det lilla man lyckas få ner och samtidigt vara hemma med en tvååring och sedan ha all familj i Sverige och på nord Irland (!) så tycker jag fruktansvärt synd om mig själv just nu. Det enda roliga just nu är att läsa favorit bloggar från Sverige och shoppa inredning på svenska favoritsidor då hemlängtan är STOR! Älskar Skultunas 5 set med små ljuslyktor i mässing dom vore fantastiskt att få ha i mitt hem här i Skottland. <3 tack för en härlig bloggläsning / Linn

  72. Jag och min familj har idag!!! flyttat in i en ny lägenhet. Kaos med barn och hund i renoveringsbestyr. Fyndade ett matbord på blocket men dessvärre har vi inga stolar, jag har tänkt mig olika stolar runt matbordet denna gång. Det skulle vara guld värt att vinna ett presentkort så jag kan köpa mig en stol, en bit på vägen

  73. Har varit besatt utav Tom Dixons soffbord i flera år men ännu inte unnat mig att slå till på soffbordet då de är så dyra. Soffbordet skulle ge mig vardagslyx varje dag! Då jag precis flyttat in i min nya lägenhet (med två väskor endast kläder), så har jag haft en hel del utgifter på möbler och det skulle kännas jätte härligt med att vinna ett presentkort!

  74. Hej!
    Så mycket snyggt att inreda med men allra först skulle jag vilja ha ett par såna här ljusstakar :
    http://confidentliving.se/produkt/tradgren-ljusstake

    Älskar skogen och naturen och bor på landet med skogen tätt inpå. Inreder mycket med naturmaterial men dom färgerna passar inte i vårt nymålade sovrum som går i turkosgrönt, svart och silver. Men dessa silverfärgade ljusstakar skulle passa perfekt eftersom dom är en hyllning till skogen men i ett lite lyxigare material och en färg som passar in perfekt! 🙂
    Ha en härlig sommar!
    Mvh
    Malin Svensk Björck

  75. Det finns ingen som förtjänar detta presentkort mer än min storasyster, inte i mina ögon i alla fall.
    Hon är den mest omtänksamma och givmilda person jag vet. Hon är så varm och trygg och jag vet att hon verkligen vill ha ett hem som speglar detta. Tyvärr sätter hennes studentbudget stopp för detta. Och jag vet att hon försöker göra mycket DIY, men det är ju aldrig samma sak.
    Men det vore så härligt att vinna detta till henne, så hon kan få köpa något som är lika fint som hon själv till sin lägenhet.
    Tack för en så bra och inspirerande blogg!

  76. Jag köpte min första egna lägenhet i september förra året och jag saknar fortfarande en taklampa!! Bor i en liten etta och är i behov av mer ljus men tyvärr är alla fina lampor sjukt dyra! Skulle verkligen vilja ha en Galaxy taklampa i mässing så ett presentkort på 1000 kr skulle vara ett fantastiskt bidrag så att jag äntligen kan slå till! HOPPAS! Kram

  77. Inspiration-dekoration-perfektion
    Confidentlivings hemsida är en sensation!!

    Har alltid drömt om ett eget bibliotek, dock främst för inredningensskull. Har nämligen aldrig varit ett fan av att läsa egentligen.
    Dessutom tar dessa böcker lövtunn plats, oavsett om det är en spännande deckare eller en läskig roman.

    http://confidentliving.se/produkt/bookshelf-white-tapet

  78. Hej Michaela! Soffbordet Bombay hade suttit som en jäkla smäck i min nya fina lägenhet! Det här är dessutom min allra första egna lägenhet och det här är ett sånt där finurligt bord som bara kommer bli finare och finare med åren. Därför hoppas jag att detta kommer slitas med kärlek under många år framöver. Det kanske till och med kommer bli en sån där gammal godbit i hemmet som jag kommer minnas som mitt första soffbord som jag vann av Michaela Forni:)
    http://confidentliving.se/produkt/bombay-135-soffbord

  79. Kollade igenom alla fina saker som finns på sidan bla ljusstakar från skultuna, det skulle vara en dröm att få äga!

    Men nu är det såhär att jag och min kille får en liten son i höst och då hamnade jag på deras leksakssida och blev kär i den gröna trampbilen,
    så ett litet tillskott till den hade varit underbart att fått <3

    hoppas på turen kommer till Gotland nu!

  80. Jag är nyinflyttad hos min fina pojkvän och allt funkar väldigt bra, jag är så löjligt kär och lycklig!
    Den enda nackdelen är att han har en typisk ungkarlsinredning dvs ett köksbord, en säng, en soffa, ett tv-bord (Ikea 49kr bord, hjälp) och ett playstation. Jag har fått fria händer att göra precis vad jag vill (oh happy day), men min plånbok tillåter mig inte riktigt att gå lös därför hade det ju varit himla trevligt med ett presentkort som hjälp på traven. Jag har nämligen hittat ett så himla snyggt soffbord, ett som är lite snyggare än ikeabordet som jag i skrivande stund tittar på med avsky hahah!

    Ha en superbra helg! Puss&kram

  81. Hej Michaela!
    Det här presentkortet vore så härligt att vinna då jag nu snart flyttar till en ny stad! Jag skulle bli så glad över att få se min nya lägenhet pimpad med Klongs underbara vas ”äng”!

  82. Detta bord från Gubi står på min önskelista av flera amledningar : grymt snyggt, mjuka men ändå strikta konturer som hade varit perfekt vid vår soffa som avlastningsbord. Dessutom funkar ju de runda mjuka kanterna så bra med småbarn 🙂 Ett bidrag till detta bord när skatteåterbäringen kommer vore så härligt! Trevlig helg! 🙂

  83. Efter att ha renoverat vårt drömhus i snart ett år så har vi precis blivit klara med hela ovanvåningen. Och det blev så fint. Vi fick också i samband med slutet av renoveringen veta att vi ska bli föräldrar!! Mycket av vårt krut har därför gått åt till barnrummet och därför har vårt sovrum blivit lidande. Chesterfield fåtöljen i grått hade passat så fint in i vårt sovrum nu efter renoveringen.
    http://confidentliving.se/produkt/chesterfield-fatolj

    Trevlig helg från Skåne 🙂

  84. http://confidentliving.se/produkt/cape-cod-paslakan-beige-white

    Jag och min kille flyttade ihop för 4 månader sedan i Stockholm i en lägenhet som vi fick inreda tillsammans och göra till vår. Nu har vi för bara några dagar sedan blivit av med den och måste hitta en ny ganska fort. Efter många tårar har vi nu börjat se oss omkring efter något nytt och det känns så motigt att börja om denna resa och nu hitta en ny plats att göra till ”sitt hem”. Det sista som saknades i denna lägenhet var ett snyggt matchande bäddset. Så just nu skulle ett bäddset verkligen ljusa upp mitt liv. Kram

  85. Hade jag vunnit presentkortet hade jag köpt precis det där fina marmorbordet du från Confident living då min fru har suktat efter då hon läser din blogg! När hon lyser upp och är lycklig, då är jag lika lycklig och jag vet att hon skulle bli överlyckling över detta bord!

  86. Åh, detta hade passat perfekt då jag och min mamma vill kasta ut i princip hela vardagsrummet och byta ut allt mot fräscha möbler. I och med att hon är ensamstående och har mig fulltid så hade det varit en perfekt present till min mamma som kämpar på! Hon är verkligen värd detta presentkort och hon skulle bli så fantastiskt glad!

  87. Denna fantastiska lampa skulle mer än gärna få hänga från mitt tak: http://confidentliving.se/produkt/diamonds-pendel-medium

    För snart ett år sedan packade jag ihop mina saker från mitt rum i det hem jag haft i 20 år för att flytta 30 mil bort för att börja plugga på universitetet. Nu skulle jag istället bo på 15 ynka kvm och dessutom dela kök med sju främmande människor från Sveriges alla hörn och spendera de tre kommande åren med nya studier i en ny stad utan att känna en kotte. Nu har ett år gått av min universitetstid och jag trodde aldrig att det skulle kännas så bra. Visst har det varit kämpigt, med mycket slit och några tårar längs vägen, men detta har vägts upp många gånger om. Framför allt av de underbara människor jag har turen att få kalla mina klasskompisar – helt fantastiska allihopa och de har gjort detta året till ett av de bästa i mitt liv. Jag trivs dessutom så bra i min nya stad att jag kommer att stanna här hela sommaren, där jag fått in en fot på ett jobb som kopplar så otroligt bra till min utbildning. Förhoppningsvis kan jag även snart få byta ut mitt minimala korridorsrum till en alldeles egen lägenhet där jag kan bygga upp ytterligare en del av livet. Denna typ av diamant-formad lampa har jag haft ögonen på länge och jag skulle så gärna vilja få möjligheten att införskaffa denna. Den skulle bli en så fin belöning för allt jag klarat av och upplevt under detta år och dessutom skina fint över kommande studenttider! Stort tack på förhand, du har en underbar blogg!

  88. Jag din blogg läst i många, många år,
    och du har med dina peppande och ärliga tips helat blödande sår,
    En spännande tävling du nu också erbjuder oss,
    hoppas på vinst förstås,
    Detta eftersom jag aldrig i mitt liv vunnit ett skit,
    trots extremt mycket slit,
    pricken över i:et i min och min sambos nya lägenhet,
    vore förstås en vas från klong,
    som jag suktat efter mången gång,
    jag vill avsluta med att tacka dig Michaela för att
    du med dina fina ord verkligen kan hela brustna
    hjärtan och blödande sår,
    hoppas du fortsätter i många år!

    Kram Emma <3

  89. Hej Michaela!
    Jag och min pojkvän har nästan precis flyttat ihop i min lilla tvåa på campus i en studentstad i södra Sverige. Då vi båda är studenter är livet kanske inte så fett, iaf när det gäller pengarmässigt (annars rockar livet på som aldrig förr – herregud jag är ju megakär). Jag har alltid älskat inredning och skulle gärna köpa allt på hela confident livings hemsida. Men sedan nästan ett år tillbaka har min pojkvän fått dela mig med en annan kärlek, nämligen den stora fina äng vasen i mässing från Klong. För en del kanske det inte är så farligt att köpa en vas för 1.200 kr (eller 725kr för den lilla) men som student skulle jag aldrig ha råd att spendera nästan hela min matkassa på en vas. Jag skulle därför bli urglad om jag vann detta presentkort och äntligen skulle platsen jag redan valt ut till vasen inte se så tom ut 🙂

    Massor med kärlek till dig!

  90. http://confidentliving.se/produkt/utekok-contura-steel-med-grill

    Den här fina grillen representerar mig och min relativt nyvunna kärlek. Vi träffades för 2 år sen, i lagom mogen ålder. Jag var 40, och han 48, båda med rejäla ryggsäcka som följde med in i vår nyfunna kärlek.
    Det som alltid varit enkelt, och självklart är vårt gemensamma intresse för mat. Jag älskar honom för han alltid lagar mat till mig och mina barn. Varje dag, efter mina önskemål. Jag älskar mat, men älskar inte att laga den. Perfekt kombo, han lagar och jag njuter.
    Jag skulle så gärna vilja ge honom en fin grill i present, och detta presentkort skulle hjälpa mig på vägen. /Risgryn

  91. Ingen förtjänar detta presentkort mer än min storasyster, inte i mina ögon i alla fall.
    Hon är den mest omtänksamma och givmilda person jag vet. Hon är så varm och trygg och jag vet att hon verkligen vill ha ett hem som speglar detta. Tyvärr sätter hennes studentbudget stopp för detta. Och jag vet att hon försöker göra mycket DIY, men det är ju aldrig samma sak.
    Men det vore så härligt att vinna detta till henne, så hon kan få köpa något som är lika fint som hon själv till sin lägenhet.
    Tack för en så bra och inspirerande blogg!

  92. Åh. Jag skulle så gärna vilja ge detta presentkortet till min fina, fina storebror och hans underbara flickvän som alltid är så fina mot mig. De skämmer bort mig och tar så fint hand om mig, och detta hade vart ett så härligt sätt för mig som fattig student att visa min uppskattning för dem på. De håller på att leta nytt boende och att få ge dem en boost i detta genom att hittat något fint från Confident Living hade gjort mig (och dem såklart) så glad. Något jag tror hade passat dem som handen i handsken hade varit ett Deck sidobord från OX Denmarq. Nu håller jag alla tummar jag har!

  93. Jag och min sambo är precis hemkomna från en helg i Göteborg, där han har fått jobb, jag har kommit in på min drömutbildning och där vi nu letar boende som galningar. Det här blir ett helt nytt kapitel i boken som är vårat liv, helt enkelt. Jag har länge drömt om en ”Collage”-ljushållare från Skultuna och vet att den bokstavligt talat kommer att lysa upp våran framtid tillsammans.

  94. Hej M!
    Om jag är den lyckliga vinnaren så skulle jag i ett svep klicka hem Chesterfield fåtöljen. En fåtölj som skulle få plats på mitt favoritställe i min nya lght, en lght som jag flyttar in i augusti. Är 33 år och flyttar nu hemifrån för ”första gången”, sen jag pga psykisk ohälsa fick flytta hem till mina föräldrar igen vid 21 års ålder. Långa dagar av arbete som ett sätt att släcka smärtan för att jag inte vågade vara själv med mina tankar efter en djup kärlekssorg släckte tillslut min livsgnista, sedan dess har jag kämpat för att ta mig ut på andra sidan väggen. Skam, sorg och en känsla av otillräcklighet har jag låtit få styra mitt liv i över 10 år. Men nu står jag där, hand i hand med min dröm, en lght, ett jobb och en framtidstro. I denna fåtölj hoppas jag kunna påbörja min diktsamling. Kram
    Mia
    M_rre@hotmail.com

  95. Lite i sista minuten, men hoppas jag har en chans ändå! Har varit på semester så läser ikapp bloggen nu :p
    Jag skulle såå gärna vilja ha klongs ängvas, men har inte ekonomin för det!
    Har dreglat över den sedan jag såg den första gången och skulle bli överlycklig om jag kunde få äga en! Skulle stå och titta på den med vilda blommor i hela dagarna!

    Tack för en bra blogg förresten!
    Blir så peppad av dig!

  96. För att jag har haft ett helvetesår med en expojkvän som har tagit lån i mitt namn. Till slut vågade jag polisanmäla honom och slita mig fri från honom. Eftersom jag polisanmält honom för hot och ofredande vågar jag inte bo kvar där jag bott och har efter mycket letande fått min alldeles egna hyresrätt! Jag har aldrig känt mig så stark som nu och klappar mig själv på axeln varje dag för beslutet jag tog att polisanmäla honom. Men han är fortfarande skyldig mig pengar som jag antagligen aldrig får tillbaka. Tänk då att få hänga upp Galaxy taklampa, som jag aldrig skulle ha råd med annars!
    http://confidentliving.se/produkt/galaxy-taklampa

  97. Efter tre långa år med distansförhållande är det äntligen dags för mig och min pojkvän att flytta ihop. Det har inte varit lätt, och många gånger har vi ifrågasatt om det verkligen har varit värt det – men tros det har längtan om att flytta ihop övervunnit alla tvivel. Om en månad för vi nycklarna till vår lägenhet, till vårt hem, och till vår framtid. Att vinna den här tävlingen skulle verkligen sätta gulkant på vårt framtida vardag. Puss & kram

    http://confidentliving.se/produkt/papillon-fatolj

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi