En midsommarhelg i bilder

IMG_7621

I fredags var det midsommarafton! Vi var utbjudna till Flottsbro i Huddinge för midsommarfest som Dasha och Petra styrde tillsammans med Red Bull.

(jag hade på mig ny fluffjacka från Wos Store, byxdress från Bubbleroom, pumps från Mango och krans från Glitter!)

IMG_7611

Efter en fördrink var det dags för sillunch i sedvanlig ordning. Det var ett sånt jävla drag. Älskar vårt kompisgäng dagar som dessa.

IMG_7606

Danni, Sam och Amanda satt mittemot mig *win*.

IMG_7627

Jag hade Babak till bordet!

IMG_7618

Efter lunchen blev det spontandans i ett av rummen. Tror på riktigt att jag dansade två timmar i sträck till svenska klassiker, sååå kul haha.

IMG_7695

Margaux, jag och Amanda <3

IMG_7620

Vid sjutiden sken solen upp från ingenstans och det var ett alldeles magiskt ögonblick. Alla sprang ner till midsommarstången så dansade vi till livebandets toner.

IMG_7632

Boudal var snäll och bar mig ner i mina vita pumps. Sann gentleman!

IMG_7623

Jag och två favoriter.

IMG_7707

Så himla härlig stämning (foto av @eliassonlinus)!

IMG_7705

Jag var mycket glad och nöjd :))) (foto av @eliassonlinus)

IMG_7630

Efter lite dans gick vi in för middag. Här är Redgert, Julia och jag!

IMG_7619

Middagen spårade ur fullständigt…

IMG_7626

… och någonstans här, skrikandes till Orup, bytte jag vinet till vatten och dansade vidare. Mycket smart drag. Och vid elva tackade vi för en underbar midsommarafton för att sedan åka hem. Tack tack tack!

IMG_7628

I lördags blev det hemmagjorda burgare på högrev till lunch *mmm*

IMG_7647

Sen promenerade vi bort till Nybrokajen

IMG_7642

… för att ta båten till Hammarby Sjöstad och hälsa på mina föräldrar!

IMG_7656

När vi kom fram drack vi fördrink på balkongen och åt sedan förrätt med solen som värmde. Åh vilken lycka det var efter fredagens konstanta regn.

IMG_7667

En nöjd Michaela (klädd i set från Ganni)

IMG_7658

Pappa i fullt sjå med varmrätten <3

IMG_7660

Tror ni det vattnades i munnen när det här stod och puttrade i köket eller…

IMG_7661

Gud! Himmel! Och allt därtill! Pasta med tryffel och salsicciasås toppad med ruccola. Kärlek på en tallrik.

IMG_7664

Till efterrätt åt vi vaniljglass med jordgubbar och sedan blev det kinapuffar och skitsnack till klockan slog midnatt och det var dags att åka hem. Älskar att vara med mina föräldrar.

IMG_7673

I söndags morse blev det råsaft och frukost på balkongen (!) i solen (!). Tack juni när du är snäll mot oss.

IMG_7675

Satt i morgonrock och bara njöt i en timme.

IMG_7680

Sen städade vi lägenheten och när vi var klara åkte jag med mamma och pappa till Täby Centrum för att shoppa. Köpte bland annat en dörrmatta.

IMG_7687

Och en dammvippa!

IMG_7689

Och så lite smarta förvaringslösningar på det.

IMG_7690

Till lunch åt jag tonfiskmacka och drack en jordgubb, kiwi och mynta-juice från Joe & the Juice.

IMG_7694

Sen shoppade jag nya yogakläder på Filippa K, som har de absolut finaste yogakläderna jag vet.

IMG_7698

När jag kom hem gick jag en promenad runt Djurgården följt av matshopping. Köpte även en blå orkidé, vacker va?

IMG_7700

Sen kom D och Sam hem för att titta på fotboll och då passade jag på att laga middag. Gissa middagen, hehe.

IMG_7704

Vi åt tacos i mängder… är det inte den bästa söndagsmiddagen så säg.

IMG_6656

Sen kom Johan över med Minin som han och Lin hade lånat över helgen. Som tack hade han dessutom med sin en flaska vin – hur gulliga vänner har man inte?

Så tacksam över denna helg!

  1. Blev så besviken när jag läste din tweet om att vissa tjejer borde lugna ner sig med sina spray tans. Du, som feminist, borde inte kommentera andra tjejer och hur de väljer att se ut. Vad skulle du tycka om folk kommenterade något om dig som de inte tycker om? Varför tycker du att du har rätten att kommentera andras utseenden? Verkar som du verkligen ser ner på såna från Jersey Shore. Hur skulle det vara om du ist såg spray tannade tjejer som något vackert, ist för att se ner på dem? Det är ändå inte för dig de gör det

    1. Men herregud låt henne va. Hon skrev ju tweeten väldigt generellt och har inte lagt upp någon bild eller personligen hängt ut något. Det enda hon lyfter är att hon inte tycker att det är snyggt, du behöver ju inte överanalysera det till att hon ser ner på dem? Det har väl verkligen ingenting med dem som personer att göra? Det Michaela säger är att hon tycker att folk har spårat ur med spray tans och att det inte är snyggt. Simple as that. Hon måste ju få yttra sig utan att folk ska börja hugga direkt? Hur kul är det för Michaela att få negativa kommentarer och bli kritiserad hela tiden? Fattar inte hur du orkar Michaela, får ont i magen när jag läser vissa kommentarer du får.

      1. Tack Sara! Jag kan inte annat än att hålla med dig. Jag kan vara feminist och en godhjärtad människa men ändå yttra åsikter som inte är positiva. Det gör inte mig till en sämre människa eller mindre feminist, tycker inte jag i alla fall. Min Twitter finns till för att skriva av mig i mina spontana tankar, positiva som negativa, och så länge jag inte är elak (vilket jag inte tycker att jag var i denna tweet) tycker jag att jag ska få yttra mig där hur jag vill. Stor kram

      2. Vissa tjejer… Själv tyckte Michaela att det var jobbigt när folk har kommenterat hennes utseende på bloggen men sure, om ni nu tycker så, iaf gör det inte Michaela bättre än någon kille som skriver tex ”Asså kan tjejer sluta klä sig bla bla bla” eller ”Det är fult när tjejer gör detta”. Förstår inte hur ni inte ser att det är ofeministiskt. Och att du brukar ta bort liknnde kommentarer som är såhär ”kritiska” mot dig? Jag bad dig bara förklara hur du tänker när du skriver såhär, väldigt ofeministiskt och överklassigt.

  2. Typiskt att du inte svarar på min kommentar.. Skulle vara kul att göra hur du tänker när du uttalar dig nedlåtande om andra tjejer. Du vet att man kan erkänna om man gör också…

    1. Det är inte alls typiskt, men det finns ingenting som gör att jag måste svara dig när du skickar kommentarer som jag upplever som rakt av löjliga och småsinta. Jag har redan varit tydlig med att jag inte godkänner några typer av negativa kommentarer i den här bloggen längre och den här kommentaren är gränsfall. Så sluta nu är du snäll. Det handlar inte om att inte kunna ta kritik, det handlar om att jag inte håller med dig i din kritik och tycker att du är ute och cyklar. Så antingen slutar du läsa och följa mig i mina kanaler, eller så börjar jag ta bort dina kommentarer.

      Bästa
      Michaela

      1. Jag är inte ute och cyklar, jag tycker tweeten var ogenomtänkt och ofeministisk. Du låter som en kille som tror han kan kommentera andras tjejers utseende och sedan försvarar sig med att ”det är ju bara min åsikt”

        1. Men HERREGUD ”ANNA”… är dina kommentarer och värderingar på riktigt?
          Skärp till dig förfan! Ingen på denna blogg eller någon annanstans välkomnar dig eller ditt beteende – du gör oss alla en tjänst ifall du slutar med allt som har med sociala medier att göra.

          Mvh,

          1. Sorry att jag är feminist och inte tkr om när folk kommenterar andra tjejers utseende negativt, det är ngt jag strävar efter att undvika och det borde alla göra. Svara gärna till mig hur du tkr hennes tweet skiljer sig från om tex en kille skriver ”tjejer borde sluta med… Etc etc” det här är inte ens speciellt kritiskt, jag är feminist och detta är ngt som bör diskuteras. Svara ist för att vara otrevlig mot mig 🙂

  3. Hej, går det att få recept på salsicciasåsen med tryffeln? Såg så gott ut och googlade lite men hittade inget 🙂

  4. Ciao! Alltså den vita skänken som ni har på väggen, (från ikea?). Är det ett nytt köp eller lite äldre? För jag har letat som en tok efter denna och hittar ej (eller så är jag helt blind!) Så hade verkligen varit jättetacksam om du kanske hade ett namn på den!! 🙂
    Supertacksam för svar!!
    Från en inredningstokig italienska till en annan! <3

    1. Hej kära du!

      Den fanns i lägenheten när vi köpte den, så jag har tyvärr inte mer information om den än att den är från Ikea :(. Tror den är köpt 2013 när lgh renoverades. Hoppas du hittar den på något sätt!

      Kram

    2. Hej!
      Om du fortfarande letar så jag skulle gissa på att det är typ serien ”Bestå”, eller liknande, från IKEA som är fastborrad i väggen 🙂 Inte hundra, men kanske värt att kolla på!

  5. Gud vilken underbart fin lampa (den vid vita skänken)! Vart är den köpt? Verkligen superfin.

    Kram Sofia <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi