Okategoriserade

HEMMA

12 juli 2015, 12:09

IMG_8458.JPG

IMG_8457.JPG

IMG_8464.JPG

IMG_8461.JPG

I natt landade vi i Stockholm igen och vid två somnade jag framför en film i VÅR alldeles underbara älskade säng. Vaknade efter åtta timmars sömn med solen som lekte bakom gardinerna och gav ljus till sovrummet. Vad härligt det är att älska det liv man kommer hem till. Att inte vilja fly, att vara precis perfekt nöjd med just det man har. Sitt helt vanliga liv.

I alla fall! Har haft PMS från helvetet senaste dagarna. När jag åt minipiller fick jag inte PMS, men i och med att jag började med p-ring för ett år sedan och fick mens igen så kom även den hemska pmsen tillbaka. Gud vilken mardröm det är, hatar liksom mig själv en vecka i månaden? Och så får jag för mig att alla vill mig illa och att ingen tycker om mig egentligen. Funderar faktiskt på att gå tillbaka till minipiller trots dess biverkningar, orkar inte må dåligt både psykiskt och fysiskt en fjärdedel av mitt liv… vi får se, sidospår i vilket fall. Men det är ju samma visa varje månad, blir stött och ledsen för allt utan att förstå varför och efter några dagar när jag kollar kalendern slår det mig, ahaaa, pms-jäveln igen!

Tog mig i kragen och gjorde det bästa tipset jag fått från er för när man mår lite knackigt – jag gick ut och sprang. Inte långt (jag har liksom blivit en spaghetti efter vår semester haha) men tillräckligt långt för att springa bort det jobbiga, känna mig stark återigen och bli utmattad. Sen gick jag och handlade frukost och nu dricker jag min favvojuice, skriver med er och väntar på att D kommer hem så att vi kan städa.

Blir nog en bra dag idag också. Hur mår ni? Älskar er!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv