NEW IN / ZARA

IMG_8563

Jag har fått massor med frågor om den här tröjan – kul! Jag skulle nämligen ut på möten och lite andra härligheter i fredags och gick hemifrån i bara jeans och t-shirt (trodde nämligen att det var sommar? Fel av mig). Jag blev ju såklart iskall under mina promenader mellan möten så sprang in på Zara och tänkte att jag tar den billigaste tjocktröjan de har. Det blev den här! 99 kronor på rean. Skynda fynda!

  1. Det bara strålar stjärnglans runt dig! Du är verkligen vacker, på både insidan och utsidan. Jag älskar att du delar med dig av toppar och dalar i ditt liv men just nu verkar du för varje dag som går hitta mer ro inom dig och i ditt liv. Det avundas jag! Jag är tjugo år och har allt annat än ro och trygghet i mitt liv. Jag längtar tills jag är där du är idag. Det verkar så mycket härligare.

    Kram! <3

    1. Åh tack fina. Ja det är fantastiskt att börja närma sig lugnet. Och hitta harmonin, den man så länge längtat efter. Njut av dina 20s med dess toppar och dalar, du kommer älska när du är några år äldre och börjar komma in i trygghetens famn. Men så länge, ha kul! Skriv av dig om ångesten och häng med så mycket människor du hinner med. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi