SÄNGBORD / SUPERFRONT

 

IMG_1002

HUR fina och söta är inte våra nya sängbord som vi har beställt från Superfront? Åh jag älskar dem. Vi letade länge efter sängbord men antingen kändes de alldeles för tråkiga och vardagliga, eller så var de skitsnygga men saknade en låda vilket då gör att bordet tappar sin funktion. Man vill ju ha inredning som (precis som med kläder!) både är funktionella och snygga. Till slut bestämde vi oss för att designa våra egna sängbord via Superfront och jag blev supernöjd med resultatet (även om det tog tio veckor att äntligen få hem borden!).

Sängbordet är mintgrönt med kopparben som passar till kopparbenen på sängen och handtaget är i naturläder. På bordet står en sänglampa i grön marmor som D beställde på nätet. Så himla mysigt i sovrummet nu!

Var tog måndagen vägen? Har inte ens hunnit med halva min att göra-lista. Jaja…

  1. Vad läckert! Var är er säng ifrån? Var kopparben tillval? Själva inne på uppgradering. Vad kostade sängbord & säng? 🙂

    1. Hej fina! Sängen är från Carpe Diem och heter Sandö. Bästa sängen som finns på marknaden är jag övertygad om. Kostar dock därefter… Runt 65 000kr för sängen och då ingår benen + val av färg på sängen. Men visste inte att man kunde sova så skönt innan den här sängen kom in i mitt liv. Ska aldrig göra mig av med den. Sen har vi kuddar och täcken från Carpe Diem och Mille Notti. Sänggavel från Zandvoort. Älskar allt! Sängborden landade på runt 7500kr för båda två. Puss!

  2. Hej Michaela! Skulle du inte kunna göra ett inlägg om hur du håller din hy i schack? Vad kan du inte vara utan? Tack för bästa bloggen!!

  3. Åh vad kul att se! Riktigt fint! Kika gärna på våra nya badrumsmöbler som släpps den 1:a oktober. Vi finns på IG: superfrontdotcom
    Ha en fin kväll!/Monica, Superfront

  4. Hejhej! Har letat i oendlighet efter sängbort och måste säga stt jag Älskar dessa! Du skriver att det är metod 40X40 men på superfronts sida finns inte de måtten på fronterna, hur har du gjort? Vore extremt tacksam för svar och ännu bättre vore via mail men förstår Om det inte går!:)
    Med vänlig hälsning, Therese

    1. Hej! De finns på Superfronts hemsida, under Metod och Fronter. Ring och prata med Superfront så kan de förklara, eller om du är i Stockholm – gå till deras showroom. 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi