Im a young professional

Morgonstund

30 december 2015, 11:55

img_3992.jpeg

God morgon! Eller god lunch… men jag gick faktiskt upp vid sju idag. Vad ovan kroppen var vid att gå upp då, helt plötsligt kändes det otroligt tidigt, fastän jag gått upp klockan sju säkert runt 300 dagar om året i 26 år. Kroppen är en märklig sak. Nu när jag driver eget kommer jag dock att ställa klockan på åtta istället för sju framöver. Det är jag värd.

Nåväl! Började morgonen med att fixa naglarna hos Emilia. Tog mörklila för att matcha vintern – blev hur fint som helst! Sen mötte jag upp JoannaNybrogatan 38 för frukost och planering av vår London-tripp. Det ska bli SÅ härligt att vi åker till London i nästa vecka! Två dagars weekend blandat med lite jobb. Concierge-servicen på Eurocard verkar ha satt ihop ett mycket bra schema till oss så det ska bli kul att testa lite nya restauranger, hotell och upplevelser. En riktig tjej-weekend.

Imorgon är det nyårsafton! En liten årssummering kommer upp senare idag så kika in då. Kram!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv