THE CASE FACTORY

img_5666.jpg

img_5667.jpg

Nytt datorfodral från The Case Factory. I LOVE IT! Det finns att köpa i deras lilla butik på Nybrogatan, hittade det inte online. D tyckte att det var för mycket – jag förstod ingenting. Tycker det är absolut fantastiskt och så behövde jag ett nytt fodral nu när jag springer omkring med min dator så mycket. Har ju även ett skal till mobilen från dem som jag älskar, det finns här (klick!).

  1. Hej, kan du inte skriva ut när du kör adlinks, så att man vet? Tänker att det blir tydligare då, och de som brukar ifrågasätta dig har inget att klaga på. 🙂

  2. Forni jag älskar din blogg, jag bor utomlands sen fem år tillbaka och varje gång jag kikar in här så får du mig att sakna Stockholmslivet! Älskar att du är så naturlig och alltid kommer med feel good inlägg. Själv känner jag mig lite lost för tillfället, har ett jobb som är helt OK men ingenting jag vill hålla på med för resten av livet. Vad vill jag ens göra? Känns som jag hade så mycket drömmar och visioner för framtiden när jag var yngre, men nu har jag blivit så bekväm haha. Det tråkigaste är att alla intressen försvunnit på vägen också sen jag blev äldre… Är iofs bara 24 but I need a change. Någon som känner igen sig? Hur hittar man sin passion igen? Och intressen? Kan knappt komma på vad jag tycker är kul längre. Vad gör man i en sån situation? Massa kärlek xx

  3. Snyggt! Bra timing på inlägget också, har precis köpt en ny mindre dator och behöver ett skyddande, snyggt fodral 🙂

  4. Hej! Jag har sett i många inlägg att du skriver om meditation. Hur mediterar du, har du någon app eller liknande att tips om?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi