Okategoriserade

SICILIEN

28 februari 2016, 18:13

c9f7815eb7ff07626ffa548fb0c61d3f

Min älskade mamma fyller 50 år nu i vår och vi tänkte fira henne utomlands! Sicilien tror jag att det blir, närmare bestämt. Vi reser ju uteslutande i norr eller mitten av Italien så jag måste erkänna att vi är lite lost när det kommer till Södra Italien.

Men vad gör det när jag har er?

Tänkte därför kolla vad ni har för tips när det kommer till Sicilien! Vilken stad är härligast att bo i? Vad finns det för guldkorn? Vi gillar ju som ni vet väldigt bra mat, vackra omgivningar och pittoreska små byar/restauranger/ställen. Tipsa gärna! Vi tänkte hyra hus också så om ni har några supertips där är det också välkommet.

Nu ska jag börja laga söndagsmiddagen. Lasagne! Orkar inte vad gott det ska bli. Trevlig kväll!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv