Celebs of today

Jag älskar det här klippet som släpptes i morse på när Zlatan tar över en jobbintervju på Vitamin Well. Stackars Filip som ska göra intervjun blir så nervös och chockad, det är helt sjukt haha. Vad hade ni själva gjort om Zlatan var den som skulle intervjua er för ett jobb? Det enda jag kan tänka är att jag hade tagit en selfie eftersom ingen hade trott mig annars. Å andra sidan är det lätt att säga innan man själv ställs inför situationen, jag har varit ute med Zlatan ett par gånger via gemensamma vänner för några år sedan men skulle aldrig vågat fråga om en bild haha. Vet inte hur många kändisar jag varit med utan att våga fråga om bild, även om jag tänker att det skulle vara så roligt till bloggen. Antar att det handlar om att försöka visa respekt för någons privatliv så tror att jag vinner på det i längden hehe.

Anyways! Vad hade ni gjort? Har ni någon svensk idol som ni hade blivit helt förstummade av att träffa i verkligheten? Just nu känns det ju som att Zlatan är en av våra absolut största kändisar.

Speaking of celebs… såg precis via Aftonbladet (här!) att Kanye West är på Ikea i Älmhult och hälsar på. Samarbete på gång? Riktigt kul om Kanye skulle göra en Ikea-möbel haha. Känns spontant inte som två varumärken som passar ihop, men det hade såklart varit roligt och otippat. Man vet aldrig med Kanye känns det som.

Jaja. Nu ska jag unna mig ett avsnitt (eller två) av ”Master of None” innan jag jobbar någon timme till. Alla möten idag gick hur bra som helst trots magknip och jag är på gott humör. Lite vila sen lägger det sig nog. Ska titta på när min favvo Penny Schulman gästar Parneviks ikväll på trean också! Pojkar är skräp! Extra kul att hon gästar på vår kvinnodag och allt.

    1. Åh jag vet! Hade velat ha fem säsonger till haha. Speciellt när det är halvtimmesavsnitt…

  1. Skulle nog vara när jag träffade Parneviks-familjen på en golftävling i Sthlm när jag var kanske 8-9 år gammal. Var SÅ avundsjuk på Peg/Penny(samma ålder som mig) som fick leva ett sånt lyxliv med privatflyg och bo i Florida. Fick en golfhandske av Jesper som minne iaf haha 🙂

  2. Ska bli spännande och se vad som väntar mellan Kanye och IKEA! Jag bor här i Älmhult och det är ju inte direkt varje dag världsstjärnor tar sig hit. Det värmer ens lilla IKEA-hjärta enormt! Tänk att han traskat runt i samma lokaler som man själv gått i så många gånger.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi